Vadonatúj autót ajándékozott egy jótékony szervezet egy 18 éves fiatal nőnek, mert tanult és eltartotta magát

Vadonatúj autót ajándékozott egy jótékony szervezet egy 18 éves fiatal nőnek, mert tanult és eltartotta magát

Az Amerikai Egyesült Államokban élő, 18 éves Asria Canada egy szegény családba született, ahol a mindennapi megélhetés gondot okozott, ezért a lány 14 éves korában szülei hozzájárulásával elköltözött otthonról. Barátoknál vállalt bentlakásos házimunkát, hogy ezzel teremtse meg önfenntartásának feltételeit. Később 16 évesen hivatalos munkavállaló lett és azóta folyamatosan van munkája, jelenlegi munkaadója a McDonald’s. Ennek köszönhetően saját albérletében, önállóan tartja el magát. Sikeresen leérettségizett, majd főiskolai tanulmányokra jelentkezett, meteorológusnak tanul majd, de a tandíj fizetéssel kapcsolatban problémái lennének, emiatt fordul a Marjorie’s Hope nevű jótékonysági szervezethez segélyért.

A szervezet nem csak ösztöndíjat adott a törekvő fiatal nőnek, hanem egy hatalmas meglepetést is kitaláltak: egy vadonatúj autót is beszereztek a lánynak, hogy a közlekedéssel se legyenek problémái. A kocsit lényegében cégek adományozták Asria-nak, amelyet szalaggal átkötve ajándékként kapott meg. A fiatal nő hálásan nyilatkozott a sajtónak:

Hírdetés

A jótékonysági szervezet munkatársai úgy nyilatkoztak, hogy a tinédzser kitartása nagyon megérintette őket, ezért igyekeztek a legteljesebb mértékben segíteni neki.

Forrás: A Yahoo Lifestyle cikke.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »