Vadai volt férje szerint Gesztesi Károly nem fontos halott

Hogy kiket emelt közhivatalba Karácsony Gergely főpolgármester, azt jól tudjuk. Hogy ezek az emberek milyen ideológiát képviselnek, nos… eszméiket még maga Szamuely Tibor is megirigyelhetné. De hogy egy bolsevik csökevény azt találja mondani a még végtisztességet sem kapott Gesztesi Károlyról, hogy „össztársadalmi hasznosság alapján” a színművész nem fontos halott? Ez még nekem is sok…

***

Egerfai József. Jól jegyezzük meg ezt a nevet! Legalábbis arra a kis időre, amíg – remélhetőleg mindkét politikai oldalról – le nem csap rá a pusztító erejű társadalmi ítélet, és el nem takarodik oda, ahová  való.

Az Újpesti Híreken olvastam először (KLIKK IDE!) arról a döbbenetes agymenésről, amit ez az ember (?) produkált. És nem akartam hinni a szememnek. Hogy Gesztesi másodrendű halott lenne? Hogy inkább volt celeb, mint színész?

S mindezt egy olyannak a szájából, aki az MSZP-ből a DK-ba, majd a DK-ból az MSZP-be migrált?

***

***

Hírdetés

Hát kedves Egerfaikám (bocsánat, hogy így szólítalak és hogy tegezlek, de minden más formula enyhén szólva perelhető lenne), úgy is, mint emeritus Vadai, s úgy is, mint a Karácsony Gergely főpolgármester által a Budapest Dísz- és Közvilágítási Kft. felügyelőbizottsági tagságába delegált jó elvtárs!

Hadd meséljek neked Gesztesi „Tobi” Károlyról!

Először is az, hogy te milyen műsorokban láttad őt a kereskedelmi tévékben, az csupán azt jelenti, hogy nem jársz színházba. Ha ugyanis járnál, tudhatnád, hogy Tobi mindent, de mindent eljátszott, méghozzá kifejezetten magas színvonalon.

Másodszor, ha esetleg elkerülte volna a figyelmedet, egyike volt azoknak az újgenerációs művészeknek, akik a régvolt, világszínvonalú magyar szinkronszínészet hírnevét újra visszahozták.

Harmadszor magánéletében is imádnivaló, kedves, önzetlen ember volt, olyan, akinek a társaságában lehetetlen szomorkodni. De az is ő volt, aki együtt sírt azzal, akinek nagy bánat nyomta a szívét.

Egerfaikám én rólad eddig annyit tudtam, hogy 4 millió forintért adsz parkolási tanácsokat baloldali érintettségű cégeknek. Meg annyit, hogy elváltál Vadaitól, ami meglehetősen dicső tett, de annak tükrében, hogy először feleségül vetted, olvasatomban csupán pozitív végkifejletű korrekció.

De b@szom alássan – s kérlek, nézd el haragomat, mert érted is haragszom, miközben ellened – azért az mindennek a legeslegalja, hogy egy nagy művésznek, egy szerető édesapának, egy aranyszívű barátnak a földi porhüvelye előtt ilyeneket böfögsz fel magadból…

***

Remélem, mihamarabb eltakarodsz a közéletből!() VBT ()Kiemelt kép: ATV

The post Vadai volt férje szerint Gesztesi Károly nem fontos halott appeared first on VBT.


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »