Vadai hülyének nézi a népszavazáson részt vevő magyarokat

Vadai hülyének nézi a népszavazáson részt vevő magyarokat

Ez a nő nem normális!

Felháborító, hogy a Gyurcsány-párt képviselője, Vadai Ágnes hülyének nézi azokat a magyar embereket, akik részt vesznek majd a gyermekvédelmi népszavazáson – reagált a Fidesz közleményében a DK alelnökének javaslatára. Vadai Ágnes csütörtökön közösségi oldalán arra buzdította a kormánypártot, hogy támogassák azt a törvényjavaslatát, amely pedofil-bűncselekmények kiderítését célzó vizsgálatot követel a katolikus egyháztól.

„Gyurcsányékat nem érdekli a magyar emberek véleménye, mert a baloldal most is első szóra kiszolgálná a brüsszeli követeléseket és módosítaná a gyermekvédelmi törvényt. Beengednék az óvodákba, iskolákba az LMBTQ-aktivistákat és a szexuális propagandát”

– írta a nagyobbik kormánypárt, hozzátéve: a Fidesz–KDNP továbbra is kiáll a gyermekvédelmi törvény mellett és támogatja az erről szóló népszavazást is.

Korábban lapunk beszámolt róla: Vadai Ágnes azt szorgalmazza, hogy a gyermekvédelmi törvény hatályba lépését követő tizenöt napon belül a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a katolikus egyházon belül indítson átfogó belső vizsgálatot a pedofil-bűncselekmények kiderítésére. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Nacsa Lőrinc, a KDNP szóvivője azonban rámutatott:

Hírdetés

nincs olyan, hogy papi pedofília, ahogy olyan sincs, hogy mérnöki vagy politikusi pedofília, ugyanis mindenkire a törvény legteljesebb szigorával kell lesújtani.

www.magyarnemzet.hu

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »