Vadai egész jó ötleteket adott ma a bandájukkal való megfelelő bánásmódhoz

Vadai egész jó ötleteket adott ma a bandájukkal való megfelelő bánásmódhoz

Vadai Ágnes (DK), aki Ady Endre Én nem vagyok magyar című? versének néhány sorát adta felszólalása címének, azt mondta, Kövér Lászlótól a hétvégén sokadjára tudták meg, hogy a "magyar" ellenzék és 2,5 millió szavazójuk nem a magyar nemzet része, míg Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a kormány álláspontja még ennél is radikálisabb.

(Vadai persze ballibhez méltó módon megint hazudik, szó sem volt a szavazóikról, mint ahogy a mi címünk sem a "2,5 millióra", hanem konkrétan Vadaiékra vonatkozik. Kövér egészen pontosan ezt mondta Bayer műsorában: "a magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propaganda-hadjáratát. (…) Ez az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata.")

Azt firtatta, mit jelent ez a gyakorlatban: hogyan kívánják azonosítani az ország területén élő 2,5 millió nemzetidegent?

  • Meg kívánják jelölni őket számmal, szimbólummal?
  • Milyen állásokat tölthetnek be?
  • Tervezik-e kitelepítésüket?
  • Hírdetés

  • A végén kiűzik őket az országból?
  • Hozzátette: "a fizikai kirekesztés a verbális kirekesztéssel kezdődik, így kezdődött a náci Németországban, a legsötétebb kommunista időkben és Ruandában is".

    Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára Ravasz László református püspököt idézve azt mondta, a magyarság örül önmagának. Szerinte az elmúlt harminc évben a baloldal pejoratív jelzőként használta a magyarság fogalmát, nem tűnik úgy, mintha örömüket lelnék saját magyarságukban.

    Nem kell eltagadni minden negatívumot, ami a magyarsággal kapcsolatos – mondta, hozzátéve: Ady munkáiból a Ravasz László-féle elvek tükröződnek, ő ugyanis nem meghaladni, hanem megélni akarta magyarságát. Kitért arra, hogy 2004-ben Gyurcsány Ferenc a határon túli magyarok ellen kampányolt. Minden magyar közvetlen kárvallottja Trianonnak – szögezte le. Szerinte az egyik legnagyobb vesztese a magyar liberalizmus, amelynek erodálódása Trianonnal vette kezdetét és nívótlansága a képviselő felszólalása a példája.

    (MTI nyomán)


    Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »