Vadai Ágnes nagyon nagy szégyenbe maradt

Vadai Ágnes nagyon nagy szégyenbe maradt

Orbán Gáspár a brit Királyi Katonai Akadémia kilenc hónapos képzését végezte el a Magyar Honvédség ösztöndíjasaként. A Gyurcsány-párti Vadai Ágnes emiatt egyenesen dinasztikus diktatúrának nevezte Magyarországot, a Jobbik pedig a Honvédelmi Bizottság összehívását kezdeményezte. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint azonban Vadai gyáva, amiért egy politikus fiát veszi célba.

A miniszterelnök fiának, Orbán Gáspárnak a brit Királyi Katonai Akadémián végzett tanulmányairól cikkezett csütörtökön Telex. A baloldali portál azzal támadta a Orbán Viktor fiát, hogy a Magyar Honvédség ösztöndíjasaként végezhette el a kilenc hónapos kiképzést.

A portál hírére a Jobbik a honvédelmi bizottság összehívását kezdeményezi, szövetségesük a Gyurcsány-párti Vadai Ágnes pedig Magyarországot egy dinasztikus diktatúrának nevezte.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint viszont amikor Vadai Ágnes a Honvédelmi Minisztérium államtitkára volt, hagyta, hogy eladják a honvédség fegyvereit és leépítsék a hadsereget. Vadait pedig gyávának nevezte, amiért egy politikus fiát veszi célba.

Porkoláb Imre, a Mathias Corvinus Collegium Vezetőképző Akadémiájának igazgatója maga is a brit elit akadémián végzett 25 évvel ezelőtt. Azt mondja, ide akkor is, most is bárki jelentkezhet aki megfelel a szigorú pszichológiai és fizikai állapotfelmérésen a kilenc hónapos kiképzés pedig brutálisan kemény.

Hírdetés

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón azt mondta: nemcsak a miniszterelnök fia vett részt külföldi katonai képzéseken.

Az Origo összesítése szerint 84-en harcászati, 25-en hadműveleti és 54-en stratégiai képzésen vettek részt. Ezeknek a képzéseknek pedig az a célja, hogy a vezetői képességeiket, szakmai kompetenciáikat olyan szintre fejlesszék, ami egy tiszttől a beosztásában elvárható.

Hír TV

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »