Üzent a rendőrség a halálos ralibalesettel kapcsolatban

Üzent a rendőrség a halálos ralibalesettel kapcsolatban

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőrkapitányság a lakosság közreműködését kéri.

Ahogy arról korábban több cikkben is beszámoltunk, a 11. Esztergom-Nyerges Rally második versenynapján, március 24-én 12 óra 20 perc körüli időben a 1126-os számú úton Lábatlan és Bajót között a 6-os kilométerszelvényben az egyik versenyautó letért az útról és az út menti füves területen tartózkodók közé hajtott.

A rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja – halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Hírdetés

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság várja azok jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban érdemi információval, illetve videófelvétellel rendelkeznek. Kérik,

kizárólag azon tanúk jelentkezzenek, akiknek olyan felvétel van a birtokukban, amely közvetlenül a baleset bekövetkezésével hozható összefüggésbe.

„Kérjük, hogy amennyiben információja van, személyesen jelenjen meg a rendőr-főkapitányságon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívón vagy a 34-517-777-es telefonszámon” – olvasható a police.hu oldalon.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »