Üzenet a megtámadott betlehemeseknek

Üzenet a megtámadott betlehemeseknek

December 14-én hetedik alkalommal rendezett élő betlehemet a Vivre Noël Autrement (Éljük meg a karácsonyt másképp) szervezet Toulouse-ban a Szent György téren. A rendezvényt agresszív, szélsőbaloldali tüntetők hiúsították meg – írja a vasárnap.hu.

A tüntetők a szekularizált államra (sic!) hivatkozva kifütyülték a betlehemeseket. Istenkáromló rigmusokat skandáltak és fizikailag inzultálták az ünnepség résztvevőit.

Úgy látszik Franciaországban sem különb egy szemernyivel sem a baloldal, a hazainál.

Mindannyian emlékszünk, hogy tavaly decemberben magukból kivetkőzött ellenzéki tüntetők szétverték, megrongálták a Parlament előtt felállított karácsonyfa alatt lévő szánkókat. Akkor hatalmas szívvel, a székely Gyimesvölgyi Férfikórus tagjai pótolták az árva gyerekeknek szánt, ellopott, összezúzott gyerekjátékokat. Példát mutatva a világnak, hogy a szeretet él és mindig legyőzi a féktelen, indokolatlan erőszakot.

Hírdetés

Azt üzenjük Toulouse-ba, Párizsba, Berlinbe és a világ minden olyan szegletébe, ahol az erőszak felüti a fejét, hogy mindig lesznek olyanok, akik gyűlölnek, de csak akkor győzhetnek, ha mi is gyűlöljük őket.

Ezért továbbra is, töretlenül hiszünk a szeretet és összefogás erejében.

Csépányi Balázs – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »