Üvöltve támadt két középiskolás lányra az utcán a 34 éves visszaeső cigány némber

Garázdaság és két rendbeli testi sértés vétségében mondott ki bűnösnek a Szekszárdi Járásbíróság egy 34 éves szekszárdi nőt, aki két középiskolást támadott meg a megyeszékhelyen, az utcán. A bíróság ezért öt havi fogházbüntetésre ítélte a vádlottat, amelynek végrehajtását egy év próbaidőre felfüggesztették. A VÉRLÁZÍTÓAN ENYHE ÍTÉLET CSAK AZÉRT, NEHOGY RÁTÁMADJANAK AZ ORSZÁGRA A „JOGVÉDŐK”.

Magyar Menedék - Sitchin

Felmentette ugyanakkor a bíróság a vádlottat az ellene zaklatás miatt emelt vád alól. Az ítélet jogerős. Az öt gyermekes nő volt már büntetve. A bíróság társtettesként elkövetett rablásért még 2004-ben három év hat hónap fegyházra ítélte, és a közügyektől négy évre eltiltotta.

Hírdetés

Az ittas állapotban lévő vádlott 2014. június 22-én este nyolc óra előtt élettársával és két kiskorú gyermekével sétált a megyeszékhelyen. Amikor a nő meglátott két cigarettázó középiskolás lányt az utca túlsó oldalán, átkiabált nekik cigarettát kérve. A lányok azt válaszolták, hogy nekik sincs. Szóváltást követően a vádlott feldühödött, a kezében lévő gyereket átadta élettársának, és átrohant a túlsó oldalra. Közben üvöltve szidalmazta a lányokat, kilátásba helyezve, hogy kinyomja a szemüket. Amikor odaért, az egyik lányt a hajánál fogva a földre rántotta, majd a közbeavatkozó másiknak a karját ragadta meg.

A földről felkelő lánynak ismét nekitámadt, megkarmolta és megütötte, csak élettársa felszólítására hagyta abba a verekedést, de még tovább ordítozva csatlakozott a férfihoz. A sértettek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek. A zaklatás vétsége alól azért mentették fel a vádlottat, mert már nem lehetett megbízhatóan rekonstruálni, hogy távozás közben megfenyegette-e a lányokat. A hangos veszekedés hatására az utcára kiszaladó diákokban és tanárokban, akik a sértettek segítéségére siettek, a vádlott kirívóan közösségellenes magatartása megbotránkozást és riadalmat keltett.

ÉS CSAK ÖT HÓNAP, NEHOGY MEGHARAGUDJANAK A BEILLESZKEDŐK…egy magyar hasonló múlttal minimum 3 évet KAP…


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »