Ütős pápa


Ütős pápa


Ez volna az a jóságos pápa, amely magát az antikrisztust, a bigott, lenácizott, begyöpösödött XVI. Benedeket váltotta? Mit váltotta, őt a pápai teendőktől mentette meg,  Vatikánt, na meg a kereszténységet pedig a csökönyösen konzervatív Ratzingertől, aki talán még a homoszexuális visszaélések ellen is fellépett volna.

Vele, Bergoglióval viszont – és a nem is oly régen kinevezett bíbioros siserehaddal – jöhet a felvilágosultság, a haladás, a befogadás, a menekültek/migránsok támogatása, nem mellékesen a Soros alomból kikerülő – vatikáni gazdasági csodát tevő – pénzügyér segítségével a vatikáni pénzügyi stabilitás, meg a további eltusolásért kiáltó pedofil botrányok…

A két pápa című (dokumentumnak álcázott) propagandafilmben XVI. Benedek pápát, a főgonoszt a filmipar óriása, Anthony Hopkins játssza. Ő az, aki Hannibal Lecternek, az antikrisztusnak, az emberevő pszichopata gyilkosnak a megformálásáért kapott Oscar-díjat.

Most meg készíthetik elő Bergogliónak az életmű-díjat, annak a Ferenc pápa bőrbe bújt ripacsnak farkasnak, aki a minap előbb a hívekkel (nem csak gyerekekkel, ahogy egyes katolikus sajtóorgánumok hazudják) pacsizott, fürdött a népszerűségben egészen addig, míg az saját (őfelsége) egójával is összeegyeztethető volt.

Kész szerencse azonban, hogy a kezéhez vezette a Jóisten egy áldást kérő hívőjét, egy hölgyet, mert abban a pillanatban a jóságos pápából kibújt, mit kibújt?, előrontott valódi énje, pillanatok alatt kirajzolódott fehér palástjával álcázott jelleme.

És ütött!

Hírdetés

 

Idézzük az esettel kapcsolatban magát a delikvenst (magyarkurir.hu):
„…a szeretet türelmessé tesz bennünket. Sokszor elveszítjük türelmünket; én is, és elnézést kérek, amiért tegnap rossz példát mutattam.”

És adjunk igazat neki, hisz a szeretet hiánya a hívőkkel szemben – érdekes, a muszlimokkal szemben nem mutatott hasonló szeretethiányt – valóban ingerültté tehette, de keresztény emberként bocsássunk is meg azonnal, mert „őszentségére” olyan munkát „kényszerítettek” élete végéig, amelynél ezekkel a nyomorult, intoleráns, agresszív keresztényekkel van körülvéve.

Üdvözlet,
 KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »