Utolsó felkészülési mérkőzésére készül a Komáromi FC

Utolsó felkészülési mérkőzésére készül a Komáromi FC

Végéhez közeledik a Komáromi FC nyári felkészülése. A lilák szombaton az MTK Budapest ellen lépnek pályára idei utolsó felkészülési mérkőzésükön, jövő héten pedig már debütálnak a Niké Ligában.

A hét nagy részét Lipóton edzőtáborozva töltötte a komáromi gárda, majd pénteken három játékos Poprádon vette át a MONACObet-Liga díjait (erről bővebben itt számoltunk be). Szombaton 17 órától viszont már Budapesten az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lépnek pályára a komáromiak, ahol az MTK Budapest ellen zárják a felkészülést.

Radványi Miklós védencei a június 17-e óta tartó felkészülés során öt felkészülési mérkőzést játszottak le. Június 29-én az Újpesttel játszottak 1:1-es döntetlent (g. Tamás Nándor), majd július 3-án Zólyombrézó otthonában csúszott be egy 4:1-es vereség (g. Sylvestr). Három nappal később az FK Pohronie csapatát fogadták a lilák és győztek 4:0-ra (g. Sylvestr, Sliacky, Ožvolda, Šmehyl).

Ezt követően július 10-én az SK Rapid Wien II ellen léptek pályára Ausztriában, ahol Voleský találatával értek el 1:1-es döntetlent. Múlt héten, július 13-án került sor a már hagyományos Komáromi VSE – Komáromi Fc összecsapásra, melyet magabiztosan nyert meg a felvidéki gárda (g. Pastorek, Voleský, Sylvestr).

A négy napig tartó lipóti edzőtábor után jöhet az MTK elleni főpróba. A 17 órakor kezdődő mérkőzés nyilvános lesz, a belépés pedig ingyenes.

Hírdetés

Hangol a Niké Liga is

Közben már hangol a bajnoki rajtra a Niké Liga is, mely már bemutatta a szlovákiai szurkolóknak a KFC-t. A komáromi klub a 12-es rajtszámmal kezdi meg a szereplést a legfelsőbb osztályban. Július 27-én a Slovan ellen lép pályára Aranyosmaróton, a találkozót pedig a Voyo-n kívül a Dajto televíziós csatorna is élőben közvetíti. Komoly teher lesz tehát a Radványi-legénységen, mely nem szeretne a bajnokság pofozózsákja lenni, ehelyett szeretne a tabella középső mezőnyében végezni tavasszal.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon   Niké liga (@nikeliga_sk) által megosztott bejegyzés

Változás a Niké Liga 4. fordulójában

A komáromiak a Slovan-DAC-Spartak trió után a negyedik fordulóban Rózsahegyet fogadják. A rózsahegyiek Európa-liga szereplése miatt azonban változik az eredeti program, így a találkozót nem szombaton, hanem augusztus 18-án, vasárnap 18 órától rendezik majd meg.

Körkép.sk/KPA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »