Útmutató férfi kerékpár vásárláshoz (X)

Útmutató férfi kerékpár vásárláshoz (X)

Egy jó minőségű férfi kerékpár minden háztartásban szinte kötelező kellék. A számtalan pozitív élettani hatása mellett, a biciklizés nemcsak az egyik legolcsóbb formája a közlekedésnek, de környezetvédelmi szempontból is jóval előnyösebb az autóknál vagy a tömegközlekedési eszközöknél. 

Nem csoda hát, hogy a drótszamarak ismét a reneszánszukat élik, és a kerékpározás, mint közlekedési forma, a vidéki jellegű „privilégiumát” kinőve válik napról napra követendő példává. 

Választékból nincs hiány

A férfi kerékpár iránti kereslet folyamatos növekedését a gyártók sem nézték ölbe tett kézzel. Mára már rengeteg különböző típusból lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabb kétkerekűt. Ahhoz, hogy a legideálisabb bringát tudhasd a magadénak, sokféle tényezőt kell figyelembe venned. Az ár és a külső jegyek mellett választásnál azt is fontos tisztázni, hogy pontosan mire szeretnéd használni a kiszemelt biciklit, milyen burkolatú utakon közlekednél legtöbbször, esetleg profi sporteszközként tekintesz-e a bringára.    

A férfi kerékpárok alfája

Hírdetés

Amennyiben csak rövid távú ingázásokra – suliba, bevásárolni, esetleg munkába járáshoz – keresel bicajt, a városi férfi kerékpárokat Neked találták ki. Ez a hagyományosnak mondható modell az egyik legolcsóbb verzió, tervezésekor a praktikusság és a kényelem voltak a legfőbb szempontok. Kötelező kiegészítőként a sárvédő, a csomagtartó és a kitámasztó láb is szerepel annak érdekében, hogy a lehető leghasznosabb szolgálatot tegye nekünk.

Megbízható társ a kirándulások alatt

A trekking férfi kerékpárok a városi bicajok és a terepre tervezett modellek közé határolhatók be. A viszonylag nagy, 28″-os átmérőjű kerekek és a magas, könnyű váz a gördülékenységet, míg a sárvédő, a csomagtartó és a legszigorúbb előírásoknak is megfelelő világítás a praktikusságot és a biztonságot hívatott biztosítani. Az előbb felsorakoztatott extrák leginkább közepes hosszúságú túrákon és kirándulásokon domborodnak ki, de otthoni használatra is tökéletesek.

Férfi kerékpárok a sport szerelmeseinek

Ha imádod hegyi utak kihívásait, a leküzdhetetlennek tűnő terepek meghódítását, a mountain bike a Te bicajod. Az MTB-k strapabíró szerkezete és masszív kialakítása lehetővé teszi, hogy felvedd a kesztyűt az előtted tornyosuló akadályok ellen. Az országúti kerékpárok viszont a gyorsaság jegyében születtek. A Cube kerékpárok, illetve a Neuzer és a Giant semmivel sem összevethető bringái nem csupán szélsebesek, de összeszerelésükben és minőségükben is a legjobbak közé tartoznak.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »