Ütközés reggel és délelőtt

Ütközés reggel és délelőtt

A rendőrök tíz anyagi kárral és három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Győr-Moson-Sopron megyében kedden.

Személyi sérüléssel járó baleset történt a 8222-es számú út 3. kilométerszelvényében, Győr külterületén délelőtt 11 óra 2 perckor. Egy győrsági nő közlekedett személygépkocsival Győr felől, Töltéstava irányába. Egy enyhén jobbra ívelő kanyarban az úttestről lesodródott, egy vízelvezető árokba hajtott, ahol egy fának ütközött. Az autót vezető asszony a baleset során megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték. 

Hírdetés

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Mosonmagyaróváron, az Alkotmány utca és a Gyári út kereszteződésében reggel 8 óra 5 perckor. Egy 62 éves mosonmagyaróvári férfi közlekedett személygépkocsival a Timföldgyári úton, az Alkotmány utca irányába. Az Alkotmány utca és a Gyári út kereszteződéhez érve, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy jobbról érkező autónak, emiatt összeütköztek. A balesetet okozó jármű a nedves aszfalton megpördült és a Gyári úton továbbhaladásra várakozó gépkocsi elejének csapódott. 


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »