Ütközés Kommandó közelében

Ütközés Kommandó közelében

Tegnap délután három óra körül egy fiatalember által vezetett, Kommandó irányából Kovászna felé közlekedő CV 05 NLJ rendszámú Fiat nagy sebességgel nekiütközött a 14C jelzésű községi út jobb oldalán álló CV 90 ANI rendszámú Dacia Duster személygépkocsinak.

A baleset helyszínére a megyei Mihai Viteazul Sürgősségi Esetek Felügyelősége (ISU) egy tűzoltóautót, egy feszítővágóval felszerelt speciális járművet és egy mentőt küldött. Szerencsére a személygépkocsik utasaiból senkit nem kellett kórházba szállítani, a mentősök csupán a Dacia Duster vezetőjét, egy fiatal hölgyet láttak el a helyszínen, aki az ütközés következtében beleütötte a fejét a kormányba, s ettől elindult az orra vére. A szemtanúk szerint amikor a Kommandó irányából nagy sebességgel közlekedő Fiat nekiütközött a Dusternek, utóbbi álló helyzetben volt. Ennek vezetője, a fiatal hölgy is megerősítette lapunknak, hogy amikor látta, milyen nagy sebességgel jön vele szembe ellenkező irányból a Fiat, félrehúzott az út jobb oldalára, és megállt.

Hírdetés

Az ütközéstől mindkét személy­gép­kocsi megrongálódott, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit a vétkes vezető felelősségre vonásáért.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »