USA propaganda Magyarország ellen – a felforgatás előkészítése?

Komoly amerikai propagandát indítottak Magyarország ellen az amerikaiak. Már két napja, a 71 halálos áldozattal járó embercsempész ügy kapcsán szóba hozták hazánkat az amerikai hírösszeállításokban, méghozzá negatív színben.

Most a CBS amerikai televízió hírcsatornájának internetes oldala hozza címlapon, kiemelt helyen a budapesti Keleti pályaudvaron előállt helyzetet.

A CBS News Budapesten tartózkodó riportere, egy Mohammed Saleh nevű szír menekülttel beszélget, aki elmondja, hogy a magyar rendőrök nem engedik tovább vonattal, pedig érvényes menetjeggyel rendelkezik — Münchenig. Az amerikai riporter, hogy hülyének állítsa be rendőreinket, megkérdezi tőlük, hogy miért nem mehetnek tovább. Erre a rendőr hölgytől az a válasz érkezik, hogy Bicskére kell menniük. Ez a magyarországi törvény. Tehát az amerikai média, azzal, hogy úgy tálalja az információt, ahogy, nyíltan a magyar törvényesség ellen izgat.

Hírdetés

Az amerikaiak a jól megszokott szentimentális propagandába kezdtek, pontosan olyanba, mint amelyet a felforgatásra kiszemelt országokról szoktak gyártani. Egy átlag amerikai tévénézőt már rendesen hozzászoktattak a csöpögős filmekhez és történetekhez, elesett bevándorló és/vagy fekete főhősökkel, tehát Magyarországról azt fogják leszűrni, hogy ez egy szörnyű ország, ahol így bánnak a rászorulókkal.

A valóság pedig az, hogy a cionista megszállás alatt lévő amerikai kormányzat volt az, ami háborút és káoszt teremtett a közel-keleti térségben, a szíreknek az amerikai felforgatás miatt kell elhagyniuk hazájukat. Volt amerikai katonai titkosszolgálati vezető vallotta be, hogy támogatták az ISIS-t, de az igazság senkit sem érdekel. Ami most fennáll, az nem az önvizsgálat, hanem a hazug és aljas módon felkorbácsolt érzelmek, valamint az ezek révén előkészítendő felforgatás durva elegye.

Vass Csaba — NemzetiArcvonal.net

Kategória:Hírek, Valóság


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »