USA, bevándorlás és Európa végnapjai – részletes elemzés Nógrádi Györgytől (videó)

USA, bevándorlás és Európa végnapjai – részletes elemzés Nógrádi Györgytől (videó)

Az Echo Tv Mélymagyar című műsorában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt a vendég. Végre részletesen hallhatunk, egy valódi szakértőtől, a világ és Európa helyzetéről. A valóság szörnyű. Egy megosztott Európa, amely sosem tud egységes álláspontra jutni, “mert a politika nem stratégiákban gondolkodik, hanem rövid távon.” Az öreg kontinens óráig meg vannak számlálva?

Az Echo Tv Mélymagyar című műsorában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő felhívta rá a figyelmet, hogy Barack Obama, mostani amerikai elnök úgy akart bevonulni a történelembe, hogy eléri a békét, de ez nem sikerült. Csak kivonult Irakból és Afganisztánból, elhagyta a válságövezeteket. Most ezekről a területekről özönlenek az emberek Európába. Az Egyesült Államok elérhetetlen számukra. A mostani válságot, noha biztos nem ez volt a céljuk, de ők okozták, a következménnyel viszont Európának kell számolnia. Nógrádi György szerint Samuel P. Huntington kilencvenes években megjelent, a Civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása című könyvében a mostani helyzetet vetítette előre. Ez azért zseniális, mert tizenöt évvel előre látta, hogy mi fog történni a világban.

Hírdetés

Tekintsünk el Bayer Zsolt megosztó személyétől és koncentráljunk az elhangzottakra, mert ezzel jobban átláthatjuk a helyzetet és kicsit a jövőbe is tekinthetünk!

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »