"Ungváry Krisztián titkos élete" – már megint megpróbálja túlnácizni a zsidókat a jobboldalinak hazudott Fidesz

"Ungváry Krisztián titkos élete" – már megint megpróbálja túlnácizni a zsidókat a jobboldalinak hazudott Fidesz

Egy horogkeresztes karszalaggal ellátott náci egyenruhát árult és adott el több mint százezer forintért az interneten Ungváry Krisztián, a balliberális oldal futtatott történésze – leplezi le az "óriási botrányt" a Pesti Srácok és az ugyancsak fideszes Magyar Nemzet.

Ungváry Krisztián balliberális "sztártörténész" egy tavaly szeptemberi Facebook-bejegyzéséról küldött képet egy olvasójuk a nevüket méltatlanul viselő Pesti Srácoknak, melyet egy német világháborús ereklyék adás-vételével foglalkozó csoportban osztott meg. Kapaszkodjanak…

"Ungváry Krisztián a "nácizmus" nagy szakértője, pár hete például egy háromfős, Ungváryval fölálló bizottság mondta ki, hogy a hegyvidéki turulszobrot el kell bontani, mert egyesekben rossz érzeteket kelt, kegyeletsértő" – írják a fideszes bértollnokok (egyikük a becsület napi megemlékezést gyalázó Pilhál Tamás), miközben arról mélyen és szánalmasan hallgatnak, hogy pont a saját fideszes polgármesterük akarja és kezdeményezte ezt az egészet, ugyanis a zsidók előtt sírdogáló és a nagyapját megtagadó Pokorni Zoltán felkérésére "szakértettek" Ungváryék.

Hírdetés

De persze a tények a fideszes firkászoknak ugyanúgy nem számítanak, mint a ballibeknek. Ők is csak azt a részletét bontják ki az igazságnak, amelyik pártjuknak és kormányuknak előnyére válik. Olyan apróságok mit sem számítanak, hogy Ungváry a végrehajtó, de Pokorni a megrendelő, ez szót sem érdemel (egyetlen egyszer sem szerepel a neve a cikkben!), folytatódjék inkább a párt és annak minden tagjának kritikátlan és hazug ajnározása reggeltől estig, ennyire hülyének nézik minden egyes olvasójukat és szavazójukat.

Pótcselekvésként pedig lehet ilyen SZDSZ-szagú szövegekkel kitölteni azt a helyet a cikkben, ahová az igazság kívánkozna a turul elleni támadásról (csak egyetlen Pilhál-idézet, a többitől megkíméljük a kedves olvasókat):

Nos, ennek a náci terrorszervezetnek az egyik, politikusoknak való uniformisát árulgatta Ungváry Krisztián történész az interneten a legnagyobb nyugalommal. Mintha csak a kinőtt zokniját vagy a kinyúlt pólóját bocsátotta volna áruba – nem pedig a XX. század egyik legtöbb áldozatot követelő diktatúrájának félelemkeltő relikviáját…

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »