Ungár Péter nem akar főbuzi lenni

"Nem akarok egy ilyen főbuzi lenni" – ezt reagálta Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő egy (beszédes nevű) Partizán című műsorban arra a kérdésre, hogy miért nem lett ő a hazai "melegpolitika" fő arca. Nem szeretné ugyanis – mondta a politikus -, ha ez lenne a politikai aktivitásának központjában, noha ő volt az első országgyűlési képviselő, aki "coming outolt".

Hozzátette: azon nagyon megsértődne, ha csak azért kapna meghívást az EP-be, mert "meleg".

A beszélgetésben elhangzott még Ungár részéről édesanyja, Schmidt Mária kapcsán, hogy "édesanyám nekem nem politikai viszonylatban van (…) Én annyit kérek, hogy ezt ne nekem kelljen elmondanom a nyilvánosságban. Nekem ne kelljen az édesanyámat a nyilvánosságba kritizálnom, én ezt az egyet kérem."

Hírdetés

Emellett arról is beszélt Ungár, hogy "azért szerepelek többet a médiában többet, mint a párt más politikusa, mert én Szél Bernadettől megtanultam a médiapolitizálást (…) és jobban csinálom, mint mások."

Ungár elmondta azt is, hogy szerinte "vannak alternatív életmódok a házasságon kívül, és most nem a melegekről beszélnek. Két élettársi kapcsolatban lévő heteroszexuális ember, akik gyerekeket nevelnek, ugyanúgy kapják meg!"

(24.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »