Ungár Péter elárulta, kinek ajánlja "meleg szívvel" Karácsony Gergelyt

Ungár Péter elárulta, kinek ajánlja "meleg szívvel" Karácsony Gergelyt

A Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltségét támogató LMP társelnöke szerint a regnáló városvezető a felelősségáthárítók jelöltje.

Ungár Péter LMP-frakcióvezető és -társelnök csütörtökön Facebook-bejegyzésben reagált Karácsony Gergely főpolgármester azon véleményére, hogy nincs szükség BKK-rendészetre, amelynek felállítását viszont az LMP által is támogatott főpolgármester-jelölt, Vitézy Dávid sürgeti.

Karácsony Gergely szerint Vitézy Dávid összemossa a hajléktalanokat az erőszakos emberekkel, és veszélyesnek is nevezte a javaslatot, mert szerinte nem lehet megcsinálni, hogy amikor valaki megnyom egy gombot a tömegközlekedésben, akkor kijön a rendőr – olvasható az Index cikkében.

„Elsőre csak elküldte a fenébe Vitézy Dávidot, pusztán a felvetésért, most már legalább odáig eljutottunk, hogy a főpolgármester reagál a kampányban egy tartalmi felvetésre. Bár az állítása annyi, hogy nincs itt semmi látnivaló” – olvasható a párttárselnök posztjában.

Hírdetés

Ungár Péter arra is rámutatott, hogy a fővárosi rendészet nem képes ellátni a feladatot, sőt egyre kevésbé az, hiszen az elmúlt években 203-ról 145-re csökkent a létszáma, erre pedig a regnáló főpolgármester szerinte nem adott magyarázatot.

„Aki rajong a sértett Facebook-posztokért és felelősséghárításért, annak meleg szívvel ajánlom Karácsony Gergelyt” – írta még.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »