Undorító támadássorozat budapesti nők ellen – de még a véglénynek áll felül

Botrányos bűncselekmény ügyében emelt vádat az ügyészség: kiderült, hogy tizenéves fiatalok csoportosan támadtak fiatal nőkre Budapest utcáin: a nemi szervüket fogdosták, a ruhájukat próbálták letépni – írja a PestiSrácok.

A Blikk szerint a fiúk mindezt a saját szórakoztatásukra tették. A vádlottak között olyan is van, aki 2017-ben,a mikor mindez történt, csak 14 éves volt.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a fiatalkorúak a vád szerint 9 fiatal nővel viselkedtek szeméremsértő módon, miközben azt az egyikük a mobiltelefonjával rögzítette. Az ügyészség eredményes vádja alapján elítélték őket. A

Hírdetés

Blikk úgy tudja, hogy a négy, 14 és 16 év közötti fiú, megbeszélte, hogy saját szórakoztatásukra az utcán egyedül sétáló, véletlenszerűen kiválasztott fiatal nőket fogdosnak, a jó heccnek tartott jeleneteket pedig az egyikük mobiltelefonnal videóra veszi. Az volt a céljuk, hogy az így készült felvételeket később egy videóba összevágják, majd azt közzéteszik az egyik internetes oldalon.

A véletlenszerűen kiválasztott fiatal nőkhöz többnyire az egyik 15 éves fiú lépett oda, majd őket egy hirtelen mozdulattal letaperolta, megérintette, a nemi szervüket fogdosta, több nőről pedig megpróbálta lerángatni a nadrágot, illetve a szoknyát. A szeméremsértő támadásokat az egyik társuk mobiltelefonnal minden alkalommal felvette, míg a többiek néhány méter távolságból hangosan nevettek, majd mind a négyen elfutottak.

A négy fiú ellen a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség Gyermek- és Fiatalkorúak Bűnügyeinek Részlege 9 rendbeli, emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz. A bíróság bűnösnek mondta ki a banda tagjait: egyiküket 100 óra jóvátételi munka végzésére ítélte, társait 2, illetve 1-1 évre próbára bocsátotta. A bíróság elrendelte a fiatalkorúak pártfogói felügyeletét, illetve elkobozta az elkövetéshez használt mobiltelefont. A mobiltelefon elkobzása miatt az egyik vádlott védője fellebbezést jelentett be, a Fővárosi Törvényszék azonban az ítéletet e részében is helybenhagyta.

atv.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »