Ultimátum Orbánnak

Ultimátum Orbánnak

A Tagesspiegel internetes oldalain jelentek meg azok a követelések, amelyeket állítólag a CDU frakció magyar ügyekért (is) felelős jelentéstevője fogalmazott meg. A forrást először szemléző Hvg még „A CDU megüzente…” címmel hozta, majd röpke fél nap alatt 24.hu és a szintén zenész 168ora.hu „Ultimátum…”, címmel jegyzett, amit követett az Index is. (Bizonyára hamarosan a többi zenész is rázendít…)

A lényeg mindenütt ugyanaz, a féltés, az aggodalom. A teljes ballib sajtó aggódik amiatt, nehogy az Európai Néppárt kizárja soraiból a Fideszt, ha netán mégsem a véleményének hangot adó német politikus, név szerint Andreas Nick szája íze szerint cselekedne a magyar kormány CEU és „Stop Soros” ügyben.

Aggódik a sajtó rendszeresen aggódó fele amiatt, nehogy Orbán Viktor politikai vákuumba kerüljön, nehogy elfogyjon a levegő körülötte, ha Angela Merkel pártja eddigi jóindulatát elveszítené.

Pedig, de szép is volna – igaz, kedves balliberális véleményformálók? – meggyengülve látni az Európai Néppárt családját azzal, hogy kirekesztenek egy némiképp másként, tegyük hozzá helyesen, keresztényi módon gondolkodó és cselekvő politikust (és pártját), aki körül nemhogy elfogy a levegő, de minden támadás ellenére egyre népszerűbb nem csak itthon, hanem Európa szerte is.

Nem volna itt az ideje foglalkozni azzal a lehetőséggel, mi történhet akkor, ha a migránsok befogadása és a multikulturális ideológia körül fogy el előbb a levegő?

Az aggódók listája(!) a teljesség igénye nélkül:

Hírdetés

http://hvg.hu/itthon/20180527_A_CDU_meguzente_ezt_a_ket_feltetelt_kell_a_Fidesznek_teljesitenie_kulonben_repul

https://24.hu/kulfold/2018/05/27/ultimatum-a-fidesznek-merkel-partjatol/

http://168ora.hu/kulfold/ultimatumot-kapott-az-orban-kormany-ket-feltetelt-kell-teljesitenie-hogy-a-fidesz-maradhasson-az-europai-neppartban-150511

https://index.hu/belfold/2018/05/28/egy_nemet_lap_szerint_ket_feltetelt_

Nagy Áron – www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »