Ukrán puccskísérlet – Izraeli ex-katonatisztek vezetik az ukrán militáns ‘ellenzéki’ csoportokat? (Videóval)

Ukrán puccskísérlet – Izraeli ex-katonatisztek vezetik az ukrán militáns ‘ellenzéki’ csoportokat? (Videóval)

A tömegek mindig csak az eszközt jelentik! Könnyen mozgathatóak és bármikor feláldozhatóak! Egyszerűen manipulálva egy eredeti célnak megfelelően bárhová terelhetők. Anélkül, hogy akár a célt is ismernék’ – ezt írtam éppen az előbb valakinek, aki az ukrán eseményekről kérdezett a FB-oldalon.

Most is ezzel kezdem ezt a cikket, bár ennél sokkal jobban és érthetően elmagyarázza majd Dr. Papp Lajos a lenti beszélgetésben… Hol a szerepünk és helyünk nekünk magyaroknak ebben az egész folyamatban…. ?

Ahogy sejthető volt és egyértelműen látszik az euro-atlanti (antanti) beavatkozás Ukrajnában, most erre utaló egyértelmű bizonyítékok kerülnek elő. Sajnos más fórumok megint csak nem fogják megemlíteni, de a globalista médiát leszámítva már áttörte magát ez a hír, amit az ibtimes.co.uk-ről fordítottam nektek, természetesen kiegészítve..
Izraeli ex-katonatiszt vezeti az ukrán katonai csoportokat a rendszer megdöntésére.

“Egykori izraeli katonatiszt vezető szerepet játszik a kormányellenes tüntetésekben” – közölte a PressTV.

Hírdetés

“A meg nem nevezett izraeli parancsnokként vezet mintegy 20 ukrán militáns zsoldosból álló csoportot, amíg 4 másik izraeli, aki korábban a hadseregben szolgált, az ukrán kormányellenes tüntetések szervezésében vesz részt.
Ukrajnában születtek, de Izraelbe vándoroltak ki, ahol csatlakoztak a fegyveres erőkhöz, majd visszatértek Európába, hogy csatlakozzanak a tüntetésekhez” – folytatja a riport.

http://www.youtube.com/watch?v=Feb8vDXBMsY&feature=player_embedded


Forrás:birkakvagytok.hu
Tovább a cikkre »