Újra komoly interjúban beszél a földönkívüliek jelenlétéről a volt kanadai védelmi miniszter !

Újra komoly interjúban beszél a földönkívüliek jelenlétéről a volt kanadai védelmi miniszter !

Sikerült elkészítenünk magyar felirattal azt a napokban forgatott műsort, amiben az RT News egy hosszabb interjút készített a volt kanadai védelmi miniszterrel, Paul Hellyer-rel !Sokak számára meglepő, mások számára már régóta köztudott információk hangzanak el és nagyon fontos válaszokat hallunk egy kétségtelenül autentikus forrástól. Konkrét és dokumentált esetekről és információkról beszél !

Ha emlékeztek még, egy korábbi VilagHelyzete cikk már beszámolt arról, hogy

megtörtént a magas szintű bejelentés földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezéséről !

Ekkor ismertük meg Paul Hellyer személyét is először ! Az akkori nyilvános meghallgatás hatalmas visszhangot váltott ki, de természetesen csak az alternatív hírforrásokban és az igazságkutató oldalakon – a főáramú média nem foglalkozik az üggyel.

Hírdetés

Mivel az említett miniszter a Full Disclosure, azaz a teljes nyilvánosságra-hozatal élharcosa lett, legfontosabb dolognak tartja, hogy végre a kormányok is elmondják az igazságot az embereknek az UFO-k és földönkívüli létformák jelenlétéről. 

Már csak azért is, mert napjainkban olyan gyakran észlelnek már idegen vagy azonosítatlan járműveket a légtérben, hogy lehetetlen tovább titkolózni (pl. tegnap Brémában még repülőjáratot is kellett törölni a légtérben lévő UFO miatt – jelentette a német rendőrség… ). / UFO miatt állt le a forgalom a brémai reptéren / Sőt, ahogy az interjúban hallhatjátok majd, fenn áll a veszélye, hogy ha véletlenül vagy szándékosan lelövünk majd egy idegen űrhajót, az bármikor interstelláris, vagyis csillagközi háborút indíthat el.A földönkívüliek itt vannak és évek, évezredek óta jelen vannak a bolygónkon. – Rendkívül sok technológiát kaptunk tőlük eddig is, amiket már használunk. Felhívják ugyanakkor a figyelmünket arra, hogy jelenleg egy viszonylag primitív, állandóan háborúzó, önmagunkat és a bolygót pusztító faj vagyunk. Ezen sürgősen változtatnunk kell ! A videó fordítását külön köszönöm most is Sevaster1-nek ! A videó és az elhangzott információk önmagukért beszélnek, így mindenkinek továbbgondolkodásra ajánlott a téma…. (SBG Buddha)A videóban utalásként elhangzó leghíresebb esetekhez szeretnék még mellékelni nektek videót, hogy jobban megérthessük, miről is beszél a volt védelmi miniszter:

1952. Július 12 – UFOk lepik el Washington DC. egét és a Capitolium felett több ezer szemtanú jelenlétében lebegnek…

Az, hogy a Vilaghelyzete YouTube csatorna legnépszerűbb videója ez az alábbi összeállítás, bizonyítja, hogy az embereket rendkívüli módon érdekelné az igazság az eddig elbagatellizált vagy szándékosan nevetség tárgyává tett témakörrel kapcsolatban ! Azaz “egyáltalán nem vagyunk egyedül”, sőt nagyon régóta itt vannak közöttünk ! VilághelyzeteNIFKapcsolódó: Megtörtént a magas szintű bejelentés a földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezéséről ! (Videóval)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »