Újra komoly interjúban beszél a földönkívüliek jelenlétéről a volt kanadai védelmi miniszter

Újra komoly interjúban beszél a földönkívüliek jelenlétéről a volt kanadai védelmi miniszter

Sikerült elkészítenünk magyar felirattal azt a napokban forgatott műsort, amiben az RT News egy hosszabb interjút készített a volt kanadai védelmi miniszterrel, Paul Hellyer-rel! Sokak számára meglepő, mások számára már régóta köztudott információk hangzanak el és nagyon fontos válaszokat hallunk egy kétségtelenül autentikus forrástól. Konkrét és dokumentált esetekről és információkról beszél!

Ha emlékeztek még, egy korábbi VilagHelyzete cikk már beszámolt arról, hogy megtörtént a magas szintű bejelentés földönkívüliek és a nemzetközi háttérhatalom létezéséről!

Ekkor ismertük meg Paul Hellyer személyét is először ! Az akkori nyilvános meghallgatás hatalmas visszhangot váltott ki, de természetesen csak az alternatív hírforrásokban és az igazságkutató oldalakon – a főáramú média nem foglalkozik az üggyel.

Mivel az említett miniszter a Full Disclosure, azaz a teljes nyilvánosságra-hozatal élharcosa lett, legfontosabb dolognak tartja, hogy végre a kormányok is elmondják az igazságot az embereknek az UFO-k és földönkívüli létformák jelenlétéről.

Már csak azért is, mert napjainkban olyan gyakran észlelnek már idegen vagy azonosítatlan járműveket a légtérben, hogy lehetetlen tovább titkolózni (pl. tegnap Brémában még repülőjáratot is kellett törölni a légtérben lévő UFO miatt – jelentette a német rendőrség… ). / UFO miatt állt le a forgalom a brémai reptéren /

Sőt, ahogy az interjúban hallhatjátok majd, fenn áll a veszélye, hogy ha véletlenül vagy szándékosan lelövünk majd egy idegen űrhajót, az bármikor interstelláris, vagyis csillagközi háborút indíthat el.

Hírdetés

A földönkívüliek itt vannak és évek, évezredek óta jelen vannak a bolygónkon. – Rendkívül sok technológiát kaptunk tőlük eddig is, amiket már használunk. Felhívják ugyanakkor a figyelmünket arra, hogy jelenleg egy viszonylag primitív, állandóan háborúzó, önmagunkat és a bolygót pusztító faj vagyunk. Ezen sürgősen változtatnunk kell ! A videó fordítását külön köszönöm most is Sevaster1-nek ! A videó és az elhangzott információk önmagukért beszélnek, így mindenkinek továbbgondolkodásra ajánlott a téma…. (SBG Buddha)

A videóban utalásként elhangzó leghíresebb esetekhez szeretnék még mellékelni nektek videót, hogy jobban megérthessük, miről is beszél a volt védelmi miniszter:

1952. Július 12 – UFOk lepik el Washington DC. egét és a Capitolium felett több ezer szemtanú jelenlétében lebegnek…

Az, hogy a Vilaghelyzete YouTube csatorna legnépszerűbb videója ez az alábbi összeállítás, bizonyítja, hogy az embereket rendkívüli módon érdekelné az igazság az eddig elbagatellizált vagy szándékosan nevetség tárgyává tett témakörrel kapcsolatban ! Azaz “egyáltalán nem vagyunk egyedül”, sőt nagyon régóta itt vannak közöttünk !


Forrás:birkakvagytok.hu
Tovább a cikkre »