Újra a migránsterror ellen tüntettek Chemnitzben, míg a bíróság megmentette a németeket egy karlendítőbűnözőtől

Újra a migránsterror ellen tüntettek Chemnitzben, míg a bíróság megmentette a németeket egy karlendítőbűnözőtől

Újabb tüntetés volt péntek este a németországi Chemnitzben, amelyen 3500 jobboldali vett részt.

A tömeg a város központjában lévő ikonikus emlékművénél, Karl Marx szobránál gyűlt össze, ahol az egyik táblán az a felirat szerepelt, „Többen vagyunk! Folyamatosan visszajövünk!”. A tüntetőket nagyon sok rendőr kísérte. A hatóságok közlése szerint a megmozduláson rendzavarás nem volt.

Az eset demonstrációk sorozatához vezetett a szászországi városban. A gyilkosság napján tartott első, nem bejelentett tüntetésen, és egy nappal később, egy bejelentett demonstráción több bűncselekmény történt, amelyeket a német nyilvánosságban az elkövetők idegenellenességének és jobboldali, radikális nézeteinek tulajdonítanak – írja az MTI.

Hírdetés

Két németet gyorsan elítéltek illegális karlendítésért

Szintén pénteken lépett fel kőkeményen a közbiztonság érdekében a német bíróság – derül ki a BBC cikkéből.

Egy 34 éves német férfit azért kapott öt hónapos letöltendő börötnbüntetést, mert az augusztus 27-i első demonstráción "illegális náci karlendítést" tett. Meglátjuk, hogy jó magaviselettel előbb szabadul-e, mint egy bevándorló- vagy cigánybűnöző…

Egy nappal korábban egy 33 éves férfi ugyanezért a vérlázító bűnért nyolc hónap felfüggesztett kapott, rá még csak elnagyoltan csapott le a liberális terror.

Merkel vendégei, elvtársai és a zsidók végre újra biztonságban érezhetik magukat, a nácizmus felszámolása folyamatban van.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »