Újpesti rendőrkéselés- A megmentett család sérelemdíjat kér a rendőrségtől

Újpesti rendőrkéselés- A megmentett család sérelemdíjat kér a rendőrségtől

Sérelemdíjat kér !!! az a család, akiket Újpesten egy rendőrpáros mentett meg egy vélhetően drog hatása alatt álló késelőtől, és akit az intézkedés közben le kellett lőnie az egyik járőrnek, mert az a társa életére tört – írja a Blikk.

A család ügyvédje szerint a rendőrségnek azért kell fizetnie, mert a társa életét megmentő rendőrnő hibázott: úgy kellett volna tüzelnie, hogy senki nincs a lővonalban, olvasható itt.

– A férjem bakancsától pár centire ment el az egyik golyó, a másik az ajtófélfába állt, de egy a kisfiam matracában végezte, amin félelmünkben összebújva feküdtünk ketten. Tényleg millimétereken múlt az életünk – nyilatkozta a feleség.

Az ügyvéd elmondása szerint a család hálás a rendőrpárosnak, hogy időben odaértek, és a férfi nem jutott be a lakásukba, ennek ellenére sérelemdíjat kérnek a rendőrségtől az őket ért megrázkódtatások miatt – nyilatkozta dr. Lichy József, a család jogi képviselője.

Hírdetés

Magyar Tudat

Megosztás

The post Újpesti rendőrkéselés- A megmentett család sérelemdíjat kér a rendőrségtől appeared first on Magyar Tudat.

Related posts:BM: a rendőrség tiltani fogja az Adj gázt! elnevezésű felvonulást                   A…Állítólagos piaci manipulációs ügyben hallgatták meg a zágrábi rendőrségen Csányi Sándort                 Tájékoztató jellegű…Hol vagytok Magyarok? – Hetven éves asszonyt raknak ki az utcára Hetven éves Magyar asszonyt raknak ki az utcára Magyar földön…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »