Újabb videó a cigány erőszakról: “térdelj le kutya és csókold meg a cipőmet!

Újabb videó a cigány erőszakról: “térdelj le kutya és csókold meg a cipőmet!

A felvételen szereplők számára szinte már megszokott az a szituáció, hogy egy (de általában több) a cigány etnikumhoz tartozó, megtalálva a leggyengébb láncszemet a társaságból, mindenki előtt agyonver és megszégyeníti azt. Ez sem történt máshogy ennél az esetnél…

A cigányok ezzel a férfiasságukat, életképességüket és bátorságukat tudják fitogtatni a folyamatot közelről szemlélők előtt, és nemcsak a közeliek előtt, hiszen maguk töltik fel a hasonló videókat a közösségi portálokra.

A tinédzser korban lévő (reméljük már nem alsó osztályos) erőforrást a féltékenység motiválta, hogy “tesóival” belekössenek áldozatukba, aki láthatólag csak védekezett az őt agresszívan támadótól. Egyikükben egy pillanatra felcsillant a “korrektség” szikrája és a földre került áldozatot látván megállásra szólította fel a “főszereplőt”, hogy várja meg míg fölkel az áldozat, hogy aztán verhesse tovább.

A fő attrakció akkor következett, amikor a kicsi Tájszon térdre kényszerítette a sértettet és parancsba adta ki, hogy csókolja meg a lábbelijét, az alábbi kommunikációs elemeket használva: “Csókold meg a cipőm, te k…!”

Hírdetés

A videó, amely pár napos és az eredeti Facebook-profilról már törölve lett, itt látható:

(Szent Korona Rádió)

The post Újabb videó a cigány erőszakról: “térdelj le kutya és csókold meg a cipőmet! appeared first on Szent Korona Rádió.


Forrás:szentkoronaradio.com
Tovább a cikkre »