Újabb úszók reagáltak Hosszú Katinka vádjaira

Újabb úszók reagáltak Hosszú Katinka vádjaira

Portálunk Verrasztó Evelynt és Kapás Boglárkát is megszólaltatta szerdán a Hosszú Katinka által elmondottak ügyében.

Egyre több magyar úszóklasszis szól hozzá a Hosszú Katinka keddi sajtótájékoztatóján elmondott vádakhoz. A világklasszis úszó arról beszélt, hogy bár a szövetségnek rendkívül komolyak az elvárásai a hazai úszókkal szemben, a sportolók nem kapnak meg minden támogatást a szervezettől, hogy meg tudjanak felelni a követelményeknek.

A korábban Franciaországban készülő, manapság testvérével, Dáviddal együtt edző Verrasztó Evelyn úgy véli, Hosszú Katinka a világ legjobb úszója, aki ellen versenyezni megtiszteltetés. „Nincsenek motivációs problémáink, ha ő is ott van a medencében. Katkával jóban vagyunk, ő is ’89-es születésű, mint én. Azt, hogy mit mondott, és abban mennyi az igazság, egyelőre nem szeretném kommentálni” – jelentette ki Verrasztó.

Hírdetés

Kapás érti Hosszú problémáit

A nemrég egyesületet és edzőt váltó Kapás Boglárkát Erdélyben értük utol, ahol édesapjával tölti a karácsonyt. A legutóbbi rövidpályás Európa-bajnokság ezüst- és bronzérmes gyorsúszója szerint van igazság abban, amit Hosszú Katinka elmondott. „Abszolút megértem Katinka érveit, de most ennél többet nem szeretnék mondani” – közölte portálunkkal.

Cseh László még kedden este a TV2 Tények című műsorában reagált a Hosszú Katinka által kifogásolt problémákra. A világbajnok klasszis nem igazán értette a vádakat. Úgy véli, a Magyar Úszó Szövetség támogatja a sportolókat, és ha akadt is gond, meg tudták beszélni.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »