Újabb szervezett bűnöző a Jobbiknál: öregezés, kínzás

Kulcsár, Ágoston, Sneider, Orosz bajtársa ütötte fojtogatta a beteg nyugdíjast, betonba verte fejét, éheztette, a száját szétfeszítve megkínozta. Már előzetesben a konyári rém. Kulcsár és Ágoston megbízásából a cigányokhoz hasonlóan kegyetlen bűnöző (Sz. Attila) szervezte a Magyar élet menetét, helyi elnöknek is szánták. A duplázó Kulcsárnál és környezetében nem gond a szervezett bűnözés és a keresztény erkölcs magasról leköpése. Mint lapunk már leleplezte és video illetve hangfelvétellel bizonyította, Kulcsár Gergely, a Jobbik által reklámozott “minta családapa” 2010 óta csalja feleségét többek közt egy akkor 15 éves kislánnyal, bátyja pedig egy közismert gengsztert küldött rá (volt) képviselőtársukra, Rubi Gergelyre. Rubi emiatt feljelentést tett, családjának el kelett költöznie és rendőri védelmet kaptak. Rubi és több tagtársa ezután a Jobbik vezetésénél kezdeményezte Kulcsárék eltávolítását. Az etikai vizsgálat minden vádat igazolt, azonban Szabó Gábor a Kulcsár klán mellé állva leállította az eljárást, Rubit és igazat állító társait pedig végül kirúgták vagy kiszorították. A rémtettekről és a bírósági tárgyalásról a cikk végén találhat forrást.

Kapcsolódó: Hangfelvételen mondja Rubi: Kulcsárék egy bűnözőt küldtek rám + videó Kulcsár 15 éves szeretőjéről

Balról jobbra: Orosz Mihály Zoltán, Vígh Szilárd, Sz. Attila nyugdíjaskínzó sapkában, mint központi figura, Sneider Tamás, Kulcsár Gergely

Alább Varanyi Sándor facebook bejegyzésének egyes részeivel folytatjuk:

A Jobbik dicső menetelése újabb állomásához érkezett. A láthatóan tehetetlen Jobbik, melynek annyira nincsenek megoldási javaslatai, hogy kénytelen volt az érpataki polgármester segítségét kérni, és az általa ott bevezetett „modell” lett az etalon a Jobbik berkein belül. Ez egy furcsa szegénységi bizonyítvány, mivel a Jobbik jó néhány polgármestert adott az országnak, mégis egy jobbiktól független településvezető modelljével haknizza végig az országot. Ennek lényege a széles nyilvánosság számára ismeretlen (Orosz ‘Mihály Zoltán csodája’ valójában jórészt kamu. A bűnözés nem csökkent számottevően sem itt sem más jobbikos településen, a munkanélküliség sem, viszont a habsburgista Orosz, aki Vona ‘akadémiáján’ tanít, Baranyi Tiborhoz hasonlóan több kis bizniszegyházat alapított családtagjaival. Egy ballib szerző arról is írt, hogy Orosz a magyar-cigány keveredés híve, és irodájában hódolt eme elméletének a gyakorlatban. A szerzőt Orosz nem perelte. Minderről majd később – magyarhajnal.com megjegyzés), így vakon kellene bíznunk a Jobbik vezetésében, és elhinni nekik, hogy ez a lehető legjobb településvezetési szisztéma, ami még a tiszavasvári és a gyöngyöspatai polgármester munkáját is kérdőjelessé teszi. Pedig ők a Jobbik színeiben és szakmai irányítása mellett végzik elvileg munkájukat.

Jobbra Kígyó (T. Sándor), akit Rubi Gergely családjára küldött rá a Kulcsár klán, balra Kulcsár egyik parlamenti asszisztense, Kacsanovszki Péter

Az érpataki modell menetelésének egyik „dicső” állomása Konyár volt, ahol Vígh Szilárd, és barátja Sz. Attila volt, aki e településvezetési szisztémát meghonosítani kívánták.

Olyannyira összebarátkoztak az érpataki polgármesterrel, hogy rosszindulatú pletykák keringenek arról, hogy Vígh tanár úr érpataki lakos is lett, miután a tanári állását a videó után megszüntették.

Az viszont bizonyos, hogy Konyáron a Magyar Élet Menete címmel rendezett tömegdemonstráción a Jobbik és a tegnapi híradásokban nevezett Sz. Attila igencsak egyetértettek (együttműködtek – szerk.).

Hírdetés

Mivel a helyi alapszervezet kritikusa volt a megyei vezetésnek, Kulcsár Gergelyt pedig elszakíthatatlan szálak kötöttek és kötnek a pártigazgatóhoz, úgy döntöttek, hogy feloszlatják az alapszervezetet, és mindenkit kirúgnak akinek nem tetszik valami. Nevezhetjük ezt a borsodi események után Szegedi módszernek.

Azért is fontos ezt a párhuzamot felállítani, mert a Hajdú-Bihar megyei Jobbik vezetése iparszerű oszlatásokra rendezkedett be és egy ún. megyejáró csapatot is létrehoztak akiknek nem volt más dolga mint lejáratni, rágalmazni, hazudozni, A SAJÁT PÁRTTÁRSAIKRÓL, előkészítendő a kirúgásukat.

Itt a bagosi, a sárándi, a hosszúpályi és még több vidéki szervezet is belekerült a szálkeresztbe, akik úgy gondolták hogy Kulcsárék a kis baráti társaságukkal méltatlanná váltak a tisztségeikre és ki merték mondani, hogy a megyei vezetést inkább más személyekre bíznák.

Nos így esett meg, hogy Konyár településen is lecserélni szerették volna a jobbikosokat, új és lojális társaságra, és e művelet megszervezésével Vígh Szilárdot és barátját Sz. Attilát kívánták megbízni.

Ez történt a helyi elnök folyamatos figyelmeztetése és tiltakozása ellenére, mivel köztudott volt, hogy Sz. Attila életvitele jelentősen eltér a Jobbik által eredetileg kívánt normáktól.
Ágoston Tibor a tőle már megszokott ostobasággal ezzel nem foglalkozott, és napi kapcsolatot tartott a fenti urakkal, és a Jobbik belső ügyeiről őket (is) rendszeresen informálta. Ennek az lett az eredménye, hogy a konyári alapszervezet megelégelve a méltatlan helyzetet, feloszlatta magát.

Új szervezet azonban nem alakult, mivel Sz. Attilának közben más elfoglaltsága akadt (előzetes letartóztatás – a szerk.), és némileg akadályoztatva lett a Jobbik és az érpataki modell népszerűsítésében. Vélhetően az elkövetkező néhány évben Szabó (Szaszi) Gábor, és Kulcsár Gergely kénytelen lesz az új helyi Jobbik elnökjelöltre egy keveset várni.

Részletek a kegyetlen bűncselekménysorozatból:

” Sz. Attila megfenyegette, hogy ha nem dolgozik, akkor megöli, a holttestét pedig elássa a kukoricásban. A fenyegetések mellett a vádlott folyamatosan bántalmazta, ütötte a nyugdíjast, többször fojtogatta, falba verte a fejét. Az is előfordult, hogy Sz. Attila szétfeszítve a sértett száját és úgy összekarmolta a belső hámréteget, hogy a férfi napokig enni sem tudott. Amikor a nyugdíjasnak elege lett és közölte, el akar költözni, a vádlott a betonba verte a fejét. Közben a házigazda viszonya a feleségével is megromlott, a nő el akarta hagyni, erre a férfi azt mondta, felgyújtja a házat, és az asszony gyomrába térdelt. Azzal is megfenyegette, szétvagdossa az arcát, hogy ne kelljen senkinek – írja az ügyészség”

Durva ügy Konyáron, a vádlott mindent tagad
http://www.dehir.hu/hajdu-bihar/durva-ugy-konyaron-a-vadlott-mindent-tagad/2014/05/08/

Mindenképpen érdemes tudni, hogy a demonstráció azt követően került megszervezésre, hogy a Jobbik megyei vezetését informálták Sz. Attila viselt ügyeiről.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »