Újabb szélhámos az ATV-ben: ezúttal egy rabbi hazudta tele az étert

Újabb szélhámos az ATV-ben: ezúttal egy rabbi hazudta tele az étert

Radnóti Zoltán rabbi tegnap nagyon kimédiázta magát.

A jobbikos választójog, az unortodox új rabszolgaság és a “zsidóügy” címmel írt egy cikket a 24.hu portáljára, majd behívták a Hit Gyülevésze házi tévéjébe, az ATV-be.

Fajtársa, Rónai Egon hízelkedve a rabbi cikkének témájáról faggatta. Mit szól ahhoz, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke bocsánatot kért a zsidóktól és cigányoktól, ha netán megsértették volna őket? – kérdezte.

Erre a rabbi egyebek között: a zsidóság nem faji dolog, hanem vallás. Fajilag magyarok. Vagyis Vonának a magyaroktól kellett volna bocsánatot kérnie stb.

Álljunk meg egy szóra, és üssük már le ezt a félrevezető, agyonismételt közhelyet! Izraelben az alijázásra jogosultat mi alapján döntik el? Egyértelmű: zsidó anya gyereke, vagy sem. És ha megérkezik netán Magyarországról, mit írnak az útlevelébe? Hogy magyar?

Fenét! Azt, hogy zsidó.

A rabbi tehát egy csaló gazember, aki félre akarja vezetni a magyar társadalmat.

Hírdetés

Rónai Egon persze meg adta alá a lovat. Hogy az emberiség az a homo sapiens stb. Meg hogy a holokausztban se zsidók, hanem magyarok pusztultak el.

Igen? Akkor miért nem a „magyarokat” kárpótoltatják Németországgal?

Miért kell akkor oly sok európai országban holokauszt-ügyben a zsidóságtól bocsánatot kérni? Miért van a zsidó almanachokban az, hogy Magyarországon százezer zsidó él?

Mi az, hogy magyart, horvátot, kirgizt, szerbet, szlovákot lehet mondani, de zsidót nem?

A szeánsz után Rónai odaültette Nagy Bandó András humoristát. Aki retroaktívan nyalt be a feneke melegét székén még oly jólesően érző rabbinak.

Ő is rákontrázott, hogy mennyire igaza van Radnótinak ebben a nem zsidó/magyar témában. Majd magáról azonnal elfeledkezve mesélte, könnyekre fakadt, amikor egyszer New Yorkban valami maratonszerűségen ott pacsiztak mindenféle nációval, zsidóval… Rónai rögtön helyreigazította, hogy lám-lám, ő is ráfut erre a „zsidó” szóra. Nagy Bandó meghátrált. Szeme ismét könnybe lábadt.

Aki pedig ezt az esti műsort látta, és nem a Hit Gyülevészének tagja, az undortól elindult a gyomrát könnyebbé tenni.

Meddig lehet ezt még elviselni?

Janits András – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »