Újabb szánalmas libsihiszti Donald Trump ellen

Újabb szánalmas libsihiszti Donald Trump ellen

Eltűnik Donald Trump neve a hollywoodi Hírességek Sétányáról, ahol Amerika legnagyobb tévé- és filmsztárjainak neveit őrzik a járdába ágyazott márványcsillagok. A jelenlegi elnök még évekkel ezelőtt részesült a megtiszteltetésben, ám nemrég egy „antifasiszta” vandál összetörte csillagját, és a szélsőbaloldali csürhe követelni kezdte, hogy azt ne is állítsák helyre.

A Hollywoodi Kereskedelmi Kamara úgy döntött, eleget tesz a „nép akaratának” (melyik nép?) és végleg eltávolítják a csillagot. Helyére egy másik sztár neve kerül, feltehetőleg a Csillagok háborújában Leia hercegnőt alakító, 2016-ban elhunyt Carrie Fisheré. A döntés indoklása szerint Trump méltatlanná vált a megtiszteltetésre „nőkkel szembeni magatartása és más dolgok miatt”. A „más dolgok” mibenlétét nem fejtette ki senki, de valószínűleg közte van, hogy meg merészelte nyerni az elnökválasztást.

Mindeközben szó sem esik a következő személyek csillagának eltávolításáról:

Bill Cosby: nemrég jogerősen elítélték az italukba csempészett droggal elkábított fiatal lányok sérelmére elkövetett, több rendbeli nemi erőszakért.

Hírdetés

George Takei: egy homoszexuális fiatalember állítása szerint évekkel ezelőtt hasonlóan erőszakolta meg őt a színész, bár a vizsgálat Takei halála miatt félbeszakadt.

Kevin Spacey: nemrég szinte kitörölték őt Hollywood történelméből, miután bebizonyosodott, hogy kisfiúk tucatjait erőszakolta meg az évek során, szintén droggal kábítva el őket

Steven Seagal: éveken keresztül számos nő vádolta őt erőszakoskodással és szexuális zaklatással. Jelenleg Oroszországban él, orosz állampolgárságot szerzett, és Vladimir Putyin megbízásából különleges kulturális követként dolgozik.

Donald Trump, úgy látszik, ennél sokkal súlyosabb bűnöket követett el.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »