Újabb rejtélyes haláleset: Tóásó felesége a halállistán

Globális színtéren teljesen hülyének nézik az átlagembert a világon. már senki számára sem meglepő, hogy minő véletlen, az ellenzéki politikus, volt belügyminiszter lánya, Tóásó Előd felesége Magyarországra költözése előtt közvetlenül egy hónappal mindenféle betegségelőzmény nélkül elhunyt. A bolíviai hatalom ragaszkodik ahhoz, hogy a Tóásó-ügy kapcsán reflektorfénybe került ellenzékiek ne kaphassák meg az ilyenkor szokásos globális médiafigyelmet.

Fertőző betegség végzett a 30 éves Maria Elena Fortunnal egy La Paz-i kórházban. A nő, aki egy ellenzéki politikus lánya, a tervek szerint augusztusban követte volna férjét Magyarországra.

Meghalt Tóásó Előd 30 éves felesége, akit Bolíviában töltött börtönévei idején vett feleségül. Maria Elena Fortun de Toasó egy La Paz-i kórházban hunyt el, fertőzés következtében – értesült az Mno.hu.

Hírdetés

Tóásó a börtönben ismerkedett meg későbbi feleségével, Guillermo Fortun bolíviai ellenzéki politikus, egykori belügyminiszter lányával. 2012-ben házasodtak össze.

A fegyveres felkelésben való bűnrészességért öt év tíz hónap börtönre ítélt magyar férfit a Baptista Szeretetszolgálat menekítette ki a dél-amerikai országból. Addigra már letöltötte börtönbüntetését, útlevelét a hatóságok mégsem adták vissza. Egy félreeső határátkelőn, 4650 méteres tengerszint feletti magasságban, csomagok nélkül hozták ki őt.

A terv az volt, hogy felesége augusztusban követi Magyarországra.

Hunhír.info – hvg.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »