Újabb Putyin-párti politikus „esett ki az ablakon”

Vlagyimir Putyin pártja, az Egységes Oroszország egyik helyi politikusa, Vlagyimir Egorov tisztázatlan körülmények között kizuhant egy ház harmadik emeletének ablakából, és szörnyethalt – írja a Newsweek az orosz biztonsági szolgálatokhoz kötődő Telegramoldal, a Baza alapján.

Az eset a Tyumeni területen található Tobolszkban történt. Tobolszk olajban gazdag város Szibériában, Egorov állítólag maga is tehetős volt.

A Daily Mail azt írja, a politikus holttestét házának udvarán találták meg.

Bűncselekményre utaló nyomokat állítólag nem találtak, de boncolást fognak végezni, hogy megállapítsák a halál pontos okát.

Hírdetés

Egorov állítólag szívproblémákkal küzdött, de hogy ennek van-e valami köze a halálához, nem tudni. Szívproblémákra gyakran hivatkoznak Oroszországban rejtélyes halálesetek kapcsán.

Az Ukrajna elleni invázió megindulása óta feltűnően sok orosz oligarcha és politikus vesztette életét rejtélyes körülmények között, emlékeztet a Portfólió.

Putin ally ‘falls to his death from third-floor window’

46-year-old Egorov was a wealthy and prominent politician.

Egorov is just the latest of many in the Kremlin’s inner circle to die under mysterious circumstances.#putin #Russia #UKRAINE #ukraine #UkraineRussiaWar pic.twitter.com/NcqrmoNDDn

— Aditya Rathore (@imAdityaRathore) December 28, 2023


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »