Újabb migránstámadás Németországban, 20-an késekkel támadtak egy klubra

Körülbelül 15-20 migráns támadta meg a Frosch der Klub nevű szórakozóhelyet Frankfurtban, a szombatról vasárnapra virradó éjjel.A 25 és 35 év közötti férfiak, késekkel és botokkal voltak felfegyverkezve, és megpróbáltak betörni a klubba. Néhány vendégnek sikerült elrejtőznie a klubban, mások a parkoló autók alá bújtak. Azt mondták, halálfélelmük volt – írja az afdkompakt.de

A klub személyzete és a vendégek hívták a rendőrséget, de csak a vészhívás várakozási sorába kerültek, 15 percig várakoztatták őket.

René Springer AfD-s képviselő azt mondta: Nem is tudom, mi a rosszabb: az iszlamisták, akik a lakosságot fenyegetik, és brutális támadásokat hajtanak végre. Egy baloldali polgármester, aki elismeri, hogy köztudott, ez a csoport már több támadást is elkövetett a városban, és a baloldali politikusok akik mégsem vesznek tudomást a dologról. Vagy a rendőrök, akik nem képesek garantálni a polgárok biztonságát

Hírdetés

A politikus szerint az illegális bevándorlók miatt egyre rosszabb a biztonsági helyzet Németországban.

A német állampolgárok alig merészkednek már ki esténként az utcára, miközben a migránsok csoportokba verődve járkálnak a városokban.

Azt is mondta, a rendőröknek sokkal gyorsabban kell reagálniuk az ilyen vészhívásokra, és, hogy az erőszakos migránsoknak, azonnal el kell hagyniuk az országot, főleg az olyanoknak, akik már többször is a lakosságra támadtak.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »