Újabb magyargyalázás – a “választott nép” ismét alkotott

Anélkül, hogy belemennénk bármiféle zsidózásba (ezt a szót szeretik a libsik) nézzük meg ezt a videót és gondolkodjunk el a tartalmán fordított esetben.

Gondoljunk bele milyen felháborodás és nemzetközi botrány lenne abból, ha a siratófalat ábrázolnánk gúnyosan, ahogy éppen bontani kezdik az iszlám követői, vagy ha egy hanuka gyertyára aggatnánk mindenféle provokatív díszeket. Gondoljunk csak bele. Ebből nem lesz semmi botrány, csak legyintünk egyet. Megint nemzeti jelkép gúnyolás, megint egy újabb “művészfilm.” Persze nem csak a Szent Korona látható a felvételeken. Megjelenik a Hősök Tere, a Parlament épülete, a Szabadság Szobor, a Gellért-hegy. Természetesen minden szatirikusan, kifordítva és kigúnyolva.

Hírdetés

Tudjuk kik állnak ezen videók mögött és őket nem szabad kritizálni. Róluk vagy jót, vagy semmit. Mi persze nem vagyunk egy polkorrekt társaság éppen ezért közzétesszük ezt a “csodálatos” rajzfilmet és megkérünk mindenkit nyugodtan kommentáljátok! Írjátok meg véleményeteket, ne köntörfalazzatok! Szólásszabadság van. Ezt Párizs óta tudjuk, hiszen, bár mi nem vagyunk “Charlie-k”, szeretjük, ha elmondjátok a véleményeteket.

 (Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »