Újabb lányt raboltak el Caracal környékén

Újabb lányt raboltak el Caracal környékén

Az Olt megyei rendőrség kiadott egy közleményt, amelyben arról számolnak be, hogy egy Corabia településen élő lakos telefonon értesítette őket, hogy a 26 éves nővérét ismeretlen férfiak betuszkolták az autójukba, és elhajtottak vele.

A közlemény szerint a rendőrök azonnal elkezdték az ezüst színű autó keresését, és meg is találták azt Caracalban, ezt követően pedig őrizetbe vettek egy 49 éves férfit, aki az autót vezette. Miután a sofőrt kihallgatták egy újabb, 25 éves férfit is azonosítottak a hatóságok és megtalálták az elrabolt 26 éves nőt is.

Hírdetés

A kihallgatások után a rendőrség kérelmezte a két férfi 24 órás őrizetbe vételét, és kedden a corabiai bíróságon kérvényezni fogják az előzetes letartóztatásukat is. A férfiakat emberrablással és testi sértéssel vádolják.

Caracal idén nyáron került bele mind a hazai, mind a nemzetközi sajtó fókuszába, miután fiatal lányok tűntek el a környéken. A tettek elkövetésével egy 66 éves caracali férfit gyanúsítanak. A nyomozás során Gheorghe Dincă beismerte, hogy július 25-én 12 óra körül meggyilkolta a 15 éves Alexandra Măceşanut, amikor rajtakapta, hogy telefonálni próbál, majd a holttestét elhamvasztotta. A férfi egy másik lány, Luiza Melencu megölését is beismerte. Az utóbbi gyilkosság ügyében az ügyészek eddig csak azt állapították meg: vannak arra utaló jelek, hogy a gyanúsított elkövette a bevallott bűncselekményt. (mediafax/hírszerk)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »