Újabb "Lajcsi"-féle luxusvillára bukkantak

Újabb "Lajcsi"-féle luxusvillára bukkantak

Újabb luxusingatlanra bukkantak a hatóságok a "Lagzi Lajcsi" után zajló nyomozás során.

A Blikk információja szerint az eddigi közel félmilliárdot érő Boglárka lakóparkon és a boldogasszonypusztai birtokon kívül találtak egy érdi villát is, ami a trombitaművészhez köthető.

A „kacsalábon forgó palota” több mint 2000 négyzetméteres, és első ránézésre úgy tűnik, mintha Toszkánában épült volna. Az értéke mintegy 200 millió forint. Az idősebb helybeliek csak úgy emlegetik, mint a Puskás-villa, ugyanis az Aranycsapat néhai legendája és játékostársai sűrű vendégei voltak az annak idején szállodaként üzemelő fényűző ingatlannak.

Hírdetés

– Gyakran járt ide ki Puskás Öcsi, sőt az Aranycsapat több tagja is edzett itt, mert annak idején volt itt egy futballpálya is. Több egykori focis­ereklye is volt itt egy időben, de hogy mi lett a sorsuk, az rejtély. Állami tulajdonban volt az épület régebben, de aztán valaki megvette. Csak sejtettük, hogy Galambos Lajosé lehet, mert néhányszor láttuk itt – mondta az egyik környékbeli.

Nem olyan régen rendőrök szállták meg a házat, és majdnem egy napig kutakodtak is. Galambos ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián aki megerősítette az értesülést.

– Valóban van egy érdi ingatlan, amelyben az ügyfelem ellen folytatott bűnügyi nyomozás keretében történt házkutatás. Több, az ügyhöz nem köthető céges dokumentumot is lefoglaltak – mondta a jogi képviselő, aki hozzátette: a villát ugyanaz a cég birtokolja, amely a "Lajcsi" feleségéről, Boglárkáról elnevezett lakóparkot.

Galambos nem nyilatkozik az ügyről. Arra hivatkozott, hogy igyekszik regenerálódni a börtönben töltött hónapok után.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »