Újabb kulcsemberével hosszabbított a DAC

Újabb kulcsemberével hosszabbított a DAC

Az elmúlt hetekben több kulcsemberével kötött hosszútávú szerződést a DAC. A Fortuna Liga éllovasa most Milan Dimun kontraktusát hosszabbította meg – további két évvel.

Milan Dimun 2025 júniusáig írt alá a sárga-kékekkel. A 26 esztendős védekező középpályás 2021 nyarán érkezett Csallóközbe a lengyel Cracovia Krakkó együttesétől.

Hírdetés

Nagyon boldog vagyok, amiért szerződést hosszabbítottam a DAC-cal és az elkövetkező két évben is a klub része maradhatok. Volt egy konkrét külföldi ajánlatom, de kiválóan érzem magam Dunaszerdahelyen, itt a hátterem, a családom és a barátaim. Ugyancsak hiszek a klub által felállított vízióban. Örülök, hogy sikerült lezárnunk a szerződéshosszabbítási folyamatot és csak a labdarúgásra összpontosíthatok. Bízom benne, hogy továbbra is jó eredményeket érünk majd el és a szezon végén ez egy átütő sikerben csúcsosodik ki. A legnagyobb ambíciókkal rendelkezem, szép lenne bajnokságot nyerni és bejutni valamelyik európai kupasorozat csoportkörébe”

– nyilatkozta az új szerződésének aláírását követően Milan Dimun.

A DAC kulcsemberének számító védekező középpályás eddig 64 mérkőzésen lépett pályára a csapatban és négy gólt szerzett. A jelenleg is futó idényben Dimun már 26 bajnokinál tart és az elmúlt hétvégén a Zólyombrézó ellen duplázott, ami három pontot ért a DAC-nak.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »