Újabb kommunista szólam liberális jelmezben

Újabb kommunista szólam liberális jelmezben

Ezt nevezik ugye öngólnak.

Pécsett is lett végre Pride, ami ugyan kis lépésnek tűnhet egy embernek, azonban hatalmas  lépés az LKJUHKLLMBTQ-satöbbi lobbinak. A lobbinak, ami nyomokban olyan, mint a CEU: úgy nem létezik, hogy nagyon is van, sőt, valósággal dübörög, és tiszta erőből mossa át – meg ki – az arra alkalmas agyakat. 

Az állítólagos függetlenobjektív, valójában Fidesz-gyűlölő sajtó a Telextől a 444-ig például hetek óta marketingeli a kormány- és alaptörvényellenes felvonulást. Az egész univerzumot sokkal jobbá tevő szent napon testületileg ki is vonult – lement vidékre, „Mucsára” –  a teljes haladó hadtest, hogy megmutassák, hogyan is kell igazi propagandát gyártani. Előtte azonban még három matrica miatt jajveszékelve félreverték a szivárvány színű harangokat. 

Hiába, igen veszélyes kis tárgyak a matricák. 

A Pesti TV riportereit a menet résztvevői az elfogadás és a szeretet nevében megint inzultálták, újfent láthattunk pár girbe-gurba, liberális középső ujjat, hallhattuk, persze szigorúan csak a tolerancia jegyében, hogy a hatályos magyar törvényekkel egyetértőknek a kettes számú szüleik – fasisztául az  édesanyák –  minden bizonnyal pénzért árulják a testüket, ez utóbbi kijelentés Fekete-Győr Andrást például a legkevésbé sem zavarta, no és persze a szokásos istenkáromló transzparenseket sem hagyták otthon. 

De a legizgalmasabb, helyesebben a leghajmeresztőbb kijelentéseket Gyuri bácsi kedvenc lapjának, a Telexnek a videós riportjában hallhattuk. A volt Viva tévés Steiner Kristóf például rögtönzött vallásfilozófiai eszmefuttatást rittyentett, azt állítván, hogy Mohamed, Isten, Mózes és Jézus is az elfogadásért küzdött. Azaz a lobbi sztárja szerint átvitt értelemben a melegházasságért. 

Ez ugye roppant nagy csacsiság, akkora, hogy már-már megsajnáltuk a celebet, ezért mielőtt nagy nyilvánosság előtt még egyszer ekkora hülyeségekkel járatná le magát, azt javasoljuk a melegjogi aktivistának, hogy mielőbb merüljön el a h…szexualitásról szóló vallási tanításokban és példabeszédekben. Finoman szólva is mást fog azokban felfedezni. Ráadásul a kies és távoli közel-keleten a melegeket arra sem méltatják, hogy holmi golyókat pazaroljanak rájuk: inkább – Mohamed nevében – egy-egy magasabb ház tetejéről szokták lehajigálni őket.  

Hírdetés

Szólni kell még egy helyi közvélemény-kutatásról is, amelyik roppant sajnálatos módon azt hozta ki, hogy tíz pécsi lakosból hat ellenzi és mindössze négy támogatja a Pride-ot. Erről a pécsi Pride egyik kackiás bajszú szervezője ellentmondást nem tűrő hangon, kerek perec kijelentette, hogy a demokráciát meghaladta a progresszió, azaz véleménye szerint teljesen mindegy, mit gondol a többség, az igazság – ami náluk van – nem egyenlő a többség véleményével. 

Ismerős gondolatok. A kommunisták is pont így vélekedtek. Régóta tudjuk, hogy az  emberek csak akadályozzák a kommunizmus, pardon: a haladás kiteljesedését. Erre Steiner képes volt még egy lapáttal rátenni, ő úgy fogalmazott, hogy a tízből hat az majdnem öt, ami meg majdnem négy, tehát teljesen felesleges a többség véleményére hivatkozni, hiszen az úgyis meg fog egyszer csak változni. 

A bámulatos meglátás szerint tehát 2002 és 2010 között az MSZP–SZDSZ-es többség valójában igazságtalan kisebbség volt. Ugye?

A lobbi meg az ellenzéki sajtó láthatóan rajta van az ügyön, rajtuk egészen biztosan nem fog múlni, ráadásul a nemzetközi, újmarxista baloldal is hasonlóan látja a kérdést; tök mindegy, mit gondolnak az emberek a családról meg a melegházasságról, úgyis ők, a progresszív liberálisok fognak dönteni. Egyelőre még csak szankciókkal harcolnak, de ki tudja, talán a nem is olyan távoli jövőben be is fognak vonulni, hogy egy kis szeretetre és toleranciára tanítsák Kelet-Európa elmaradott barbárjait, élükön a magyarokkal.  

A kutatást egyébként az ellenzéki vezetésű pécsi önkormányzat rendelte meg. Ezt nevezik ugye öngólnak.

Apáti Bence – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »