Újabb kilépési hullám indult az erkölcsileg vállalhatatlan Jobbikban

Újabb kilépési hullám indult az erkölcsileg vállalhatatlan Jobbikban

A Jobbik volt országgyűlési képviselőjelöltje, jelenleg is választókerületi és alapszervezeti elnöke is kilép a pártból, miután "olyan emberek távoztak (önszántukból vagy éppen kizárás után) a Jobbikból, akikkel éveken át egy célért, egy zászló alatt harcoltunk." Magyar Péter azt is elárulta: "Sajnos a maradék jobbikos szervezetek sem kívánják tovább folytatni a munkát, de erről már nem tisztem beszámolni, ezt majd megteszik ők maguk."


Magyar Péter: „A maradék jobbikos szervezetek sem kívánják tovább folytatni a munkát”

Magyar Péter "Búcsú" című, közösségi oldalán megosztott írása alább olvasható

Szomorú, fájdalmas, de szükséges döntést hoztam meg ma (vasárnap esti bejegyzés – a szerk.). Nem kívánok a jövőben szerepet vállalni sem a helyi közéletben, sem úgy általában a politikában. A mai nappal a Jobbik választókerületi elnöki, illetve az Ócsai alapszervezet elnöki posztjáról is lemondok. Még mielőtt bárki tovább gondolná a folyamatot, gyorsan tisztázzuk, sem más pártba nem lépek be, sem független jelöltként nem szándékozom indulni a jövő évi önkormányzati választáson.
Nem szeretnék a miértekről beszélni, nem is szükséges szerintem. Akik ismernek, tudják, hogy az elmúlt években mi mindent tettem a Jobbikért, azért a közösségért, amelyben őszintén láttam országunk felemelkedésének reményét, lehetőségét. Rengeteg időt, energiát és nem kevés pénzt áldoztam ez idő alatt arra, amiben hittem. Elfáradtam.

Sajnos a politikai helyzet ma Magyarországon elkeserítő. Nem látok a közeljövőben esélyt arra, hogy a jelenlegi kormánypártot parlamentáris keretek között bárki is leváltsa (meg hát persze az sem mindegy, hogy ki). Ráadásként olyan emberek távoztak (önszántukból vagy éppen kizárás után) a Jobbikból, akikkel éveken át egy célért, egy zászló alatt harcoltunk.

Köszönöm annak a több ezer embernek a támogatását, bizalmát, akik a hosszú évek alatt bármilyen formában is segítettek! Nem szeretném, hogy úgy érezzék, cserbenhagyom őket, remélem, megértik a döntésemet.

A választókerületem még működő szervezeteinek vezetőivel konzultáltam, ők tudták meg először, hiszen ők a bajtársaim. Együtt küzdöttünk éveken át és bár a Jobbik révén ismertük meg egymást, nem a Jobbik köt össze minket. Nekik külön köszönöm az eddigi áldozatos munkájukat és köszönöm, hogy a barátaimnak tekinthetem őket, ez a jövőben sem fog változni.

Sajnos a maradék jobbikos szervezetek sem kívánják tovább folytatni a munkát, de erről már nem tisztem beszámolni, ezt majd megteszik ők maguk. Én erre őket nem biztattam, nem kértem, hiszen nem is áll érdekemben.

Hírdetés

Azoknak a bajtársaimnak, akik a jövőben is szerepet vállalnak a Jobbikban vagy bármely más politikai pártban, sok sikert, erőt és kitartást kívánok! Bármikor megkereshetnek, szívesen állok a rendelkezésükre, de csak szerepvállalás nélkül.

Szebb jövőt!

BÚCSÚ Szomorú, fájdalmas, de szükséges döntést hoztam meg ma. Nem kívánok a jövőben szerepet vállalni sem a helyi…

Közzétette: Magyar Péter – 2018. október 7., vasárnap

A szekszárdi alapszervezet teljes egyetértésben feloszlatta önmagát

A Jobbik szekszárdi alapszervezetének feloszlatását kezdeményezi Szabó Gábor pártigazgató, de a közösség már múlt szerdán feloszlatta saját magát, méghozzá a jelen lévő tagok egyöntetű döntése alapján. Az erről készült jegyzőkönyvet a Jobbik vezetése is megkapta.

– Döntésünket még azelőtt hoztuk meg, hogy Volner Jánost kizárták a Jobbikból, de az alelnök eltávolítása után mindenképpen kiléptünk volna – nyilatkozta Szabó Balázs szekszárdi szervezeti elnök és önkormányzati képviselő, erről bővebben itt írtunk.

(Kuruc.info)

Újult erővel zajlik a "rendcsinálás" a Jobbikban

Hangfelvétel leplezi le a kilépési hullámról folytatott jobbikos hazudozást – "Hát ezt egyikünk sem hiszi el!"

Tovább szakad a Jobbik: kizárták Volner Jánost, vele tart Apáti István és Fülöp Erik is

A Jobbik felemelkedése és bukása, IV. rész: A bukás (2/1)

Már 120 önkormányzati mandátumot veszített a Jobbik, ebből 9 polgármester


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »