Újabb késelés Svédországban – és ezt sem egy viking követte el

Újabb késelés Svédországban – és ezt sem egy viking követte el

Hanem egy hálás, nagy formátumú, beilleszkedni vágyó bevándorló. Az ikeás késelés után alig egy héttel történt támadásról a Norrköpings Tidningar adott hírt a The Local beszámolója szerint.

A 24 éves támadó, aki a tanúk szerint egyértelműen kábítószer hatása alatt állt, Norrköping központjában támadott meg három embert. Első áldozata egy férfi volt, akit a városi könyvtár közelében késelt meg, ezt követően egy másik járókelőbe, egy nőbe mártotta fegyverét, végül pedig egy ugyancsak nőnemű koldust próbált megölni.

Az ámokfutásnak egy bátor járókelő vetett véget, aki leteperte a vérengzőt, és fogva tartotta a rendőrség megérkezéséig. A niggert letartóztatták, az áldozatok kórházban vannak. A legfiatalabb közülük egy 21 éves nő, sérülései súlyosak, az intenzív osztályon van. A 24 éves férfi is súlyosan sérült, ő már túl van egy sürgősségi beavatkozáson, a harmadik, egy 40 éves nő viszont megúszta könnyebb sérülésekkel. Az állapota stabil, de még bent tartják megfigyelésre.

A Kossuthhoz és Bartókhoz hasonlítható bevándorló már ismerős volt a rendőrök számára, de eddig "csak" bolti lopás miatt. Vélhetően három rendbeli gyilkossági kísérlettel fogják megvádolni.

– Amikor a helyszínre értem, az emberek a földön ültek, és sírtak. A földön vér volt. Aztán észrevettem egy erősen vérző nőt. Az áldozatok mintegy ötven méterre voltak egymástól – mesélte egy szemtanú az Expressen című lapnak.

A politikailag korrekt, bevándorlóbarát svéd törvények szerint az elkövetők származását tilos megemlíteni, a LiveLeak viszont szerzett egy fényképet a liberálisok gyöngyéről. Íme Európa jövője:

Hírdetés

(Kuruc.info)

Korábban írtuk:

Késelés a västerasi IKEA-ban – "nagy formátumú" menekülttáboros eritreaiak gyilkoltak svédeket

Ki akarták toloncolni Svédországból az eritreait – ezért gyilkolhatott

Gyúlékony anyagot találtak az IKEA-ban svédeket gyilkoló nagy formátumú néger szállásán


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »