Újabb kamukép, újabb lebukás a baloldalon

Újabb kamukép, újabb lebukás a baloldalon

Ez felháborító!

Újabb kamukép, újabb lebukás. Így működik az újabban újságírókat alpári módon sértegető Szabó Tímea facebookos álhírgyára – hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára annak kapcsán, hogy a Párbeszéd frakcióvezetője egy feltehetően átszerkesztett képpel akarta azt a látszatot kelteni, hogy a kormány érzéketlen lenne a hajléktalanok iránt.

Rétvári Bence szerint Szabó Tímea most egy 2013. március 25-én Karen Bleier által Washingtonban készült képet mutat be úgy, mintha az itthon készült kép lenne egy hóban fagyoskodó hajléktalan emberről, a kép egyes elemeit pedig, amelyek arról árulkodnak, hogy nem idehaza járunk, nemes egyszerűséggel levágták a képről. 

A washingtonival szemben a magyar valóság  azonban az – hangsúlyozta –, hogy 

minden korábbinál magasabbra emeltük a hajléktalanellátás támogatását, bevezettük a vörös kódot, és olyan többletkapacitásokat hoztunk létre, amelyek révén az elmúlt években a leghidegebb napokon is voltak szabad helyek a hajléktalanszállásokon, sose érte el a telítettség országosan a 100 százalékot 

Hírdetés

– rögzítette a politikus. 

Rétvári Bence végül megjegyezte: Szabó Tímea haladó baloldali hagyományt követ, hiszen nemcsak a „történelmi nagyok” vágtak le később szereplőket korábbi fekete-fehér csoportképekről, de Korózs Lajos is hamisított videót és statisztikát, Schmuck Erzsébet pedig egy Moszkva melletti kórház képével akarta illusztrálni a magyar szociális otthonok állapotait – emlékeztetett. 

Borítókép: Szabó Tímea (Fotó: Kovács Attila)

www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »