Újabb jogszabálysértést követett el Szél Bernadett és Hadházy Ákos

Közleményt adott ki az MTVA. Ezt változtatás nélkül közöljük.

Szél Bernadett és Hadházy Ákos újabb jogszabálysértést követtek el, visszaélve képviselői mandátumukkal a mai napon a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában.

Hírdetés

Támadó fellépésükkel megzavarták a közmédia működését, illetve nem vették figyelembe a közmédia dolgozóinak személyiségi jogait, akik nem járultak hozzá, hogy kép- és hangfelvétel készüljön róluk. Az emberi méltóságot és az abból fakadó személyiségi jogokat ugyanis mindenki köteles tiszteletben tartani.

Az érintettek azzal a szándékkal érkeztek az MTVA székházába, hogy átadják kérvényüket és beszéljenek a vezérigazgatóval. Kérésüket a közmédia teljesítette, a kérvényt átvette az MTVA képviselője, Papp Dániel vezérigazgató pedig személyesen mondta el álláspontját az országgyűlési képviselőknek. Annak ellenére, hogy kérésüket teljesítette a közmédia, a képviselők indokolatlan jelenlétükkel megnehezítik, akadályozni kívánják a napi működést.

Az MTVA továbbra is fenntartja azt az álláspontját, mely szerint tiszteletben tartja az országgyűlési képviselőket megillető jogokat, ugyanakkor feladatának ellátása érdekében következetesen ragaszkodik ahhoz, hogy munkavállalóinak a zökkenőmentes és nyugodt munkavégzést biztosítsa.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »