Újabb hülyeségen pörög a fél internet

Egy élőben felvett norvég tévéadásban varázslattal felérően tűnt el egy nő. Vagy mégsem?

Négy és fél millió ember nézte már meg az Imguron azt a gifet, amelyen egy repülőtéren élő adásban rögzített felvételen áll egy nő a háttérben, majd elmegy előtte egy másik nő, és az előbbi hölgy hirtelen eltűnik.

Hírdetés

A fél internet megőrült a felvételtől, mi az Uproxxon találtuk, ahol megírták, hogy a norvég TV2 Sports Center című műsorában volt látható a misztikus esemény, amely még a műsorvezetőket is kiborította. Az MR2 – Petőfi Rádió Facebook-oldala is megosztotta a videót az alábbi kommentárral: „UFO? Időutazó? Vagy csak optikai csalódás? Az internet népe rögtön találgatásokba kezdett.”

Ugyan az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent, de ezen ne akadjunk fenn (bár, a kommentelők ott megtették). A lényeg, hogy semmi misztikus nem történik: videósainkat is bevetve eredtünk a probléma nyomába. Szinte minden általunk megkérdezett kolléga állította: optikai csalódásról van szó. A hátul látható nő pont akkor vonul ki a képből, amikor az előrébb látható hölgy elsétál, kitakarva az előbbi személyt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »