Újabb holttestet találtak a gyerekgyilkos lakásában

Újabb holttestet találtak a gyerekgyilkos lakásában

Letartóztattak egy fiatal férfit Németországban, aki a gyanú szerint megölt egy kilenc éves fiút. Később újabb holttestet találtak a lakásában. Véget ért a Marcel Hesse felkutatására tett országos hajtóvadászat.

 A 19 éves Marcel Hesse Fotó: HO / POLIZEI BOCHUM / AFP  

A 19 éves Marcel Hesset azután kezdték nagy erőkkel keresni, hogy egy fiút hétfőn holtan találtak meg Herne-i otthonában. A rendőrség közölte, hogy Marcel Hesse képeket tett közzé interneten a holttestről – írja a BBC.

Német lapok szerint a 19 éves gyanúsítottat csütörtökön tartóztatták le Herne-ben, miután egy étteremben saját magát azonosította. Lakásában tűz volt, ahol később egy másik holttestet is találtak. Állítólag Hesse azzal dicsekedett egy online chatszobában, hogy egy nőt is megölt.

Hírdetés

Első áldozatának, a kilenc éves fiúnak szúrt sebek okozták a halálát. Egy tanú arról számolt be, hogy Hesse beismerte tettét a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatáson keresztül, és azt állította, hogy végezni akart magával.

Az áldozat családja azt mondta, a gyermek segítséget kért Marcel Hesse-től, testét pedig később a fiú mostohaapja találta meg a gyanúsított pincéjében.

 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »