Újabb helyen tűntek fel a kábult cigány bandák, már ez a Pest megyei települést is a drogosok fenyegetik

A kerepesieknek két hónapja nincs nyugtuk: akkor lepték el a HÉV megálló környékét a balhés cigány bandák. Sok helybeli szerint a budapesti Hős utca hírhedt cigány bandái jelentek meg településükön. A helyiek közül van, aki egy megállóval inkább tovább megy, mások pedig viszik-hozzák rokonaikat az állomásról, mert egyszerűen félnek egyedül az utcán közlekedni – írja a Blikk.

A lapnak nyilatkozó boltosok szerint 3-5 fős csapatokban érkeznek az emberek. Az utcán is képesek elővenni a szert, a kukákból esznek, a villanyoszlopokat ölelgetik, a gyerekeket terrorizálják, és ha túllövik magukat, összeesnek az út mentén, ezért gyakran jár oda mentő.

Hírdetés

Az önkormányzat a rendőrségtől kért és kapott segítséget. A Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal kötöttek szerződést, eszerint szabadnapos rendőrök érkeznek a városba már a napokban. „A biztonságnak ára van, meg kell fizetni. Volt arra is alkalom, hogy családanyák, akiknek a gyermeke függő, segítették a munkánkat” – mondta a lapnak Franka Tibor, a város polgármestere.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »