Újabb hazafias oldalt kaszált el a Facebook

A Harcos Magyar Nemzet is a Facebook kíméletlen tisztogatásának áldozatává vált. Persze sajnos várható volt. Megkérdeztük a szerkesztőket, hogy mi volt a tiltás oka.

A HMN-ről már korábban olvashattak honlapunkon. Akkor a srácok elmesélték a hátterét ennek az egésznek. Már akkor is sejteni lehetett, hogy nem engedik őket sokáig terjeszteni az igazságot, de persze ez nem fogta őket vissza a cselekvéstől. Tegnap óta elérhetetlen az oldal. Mint megtudtuk tiltották az oldaluk közzétételét, amely egyet jelent a törléssel, hiszen ilyenkor ha ellenvetéssel élünk, szinte azonnal végleg törlik az oldalt. A Betyársereg ezt már kétszer megtapasztalhatta. Mindegy, hogy milyen ellenvetést írsz, nem olvassák el, csak törölnek.

Ez sem tetszett a szólásszabadság bajnokainak…

Hírdetés

A mostani tiltás ismét egy Becsület Napot hirdető kép miatt jött elő. Ezt pedig megfejelte a márciusi, pécsi Oi-Kor-Ramon, Vérszerződés koncert. Hogy miért nem tetszett ez nekik azt nem tudjuk, nem indokolnak. Persze a Harcos Magysrság hangját ezzel nem törik meg, hiszen mi még mnidig itt vagyunk. mindenkit nem törölhetnek, ahogy a HMN szerkesztői mondták: “…nem a Facebook-on él a nemzeti oldal. A hazafias gondolkodás a közösségekben él, és ez az, amit nem tudnak letiltani, vagy kitöröltetni. Nekik ilyen soha nem lesz! “

Azért mi terjesszük a koncertet, és erre kérünk titeket is. Az esemény Facebook oldalát IDE KATTINTVA érhetitek el. Hívjátok meg ismerőseiteket is, hogy minél jobban terjedjen a koncert híre!

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »