Újabb gyilkosság a fővárosban

Újabb gyilkosság a fővárosban

POZSONY. Egy 2018. január 25-én, csütörtökön késő este, a fővároshoz tartozó Dévényújfaluban történt gyilkosság ügyében nyomoz a rendőrség, amelynek áldozata egy 75 esztendős pozsonyi férfi. A gyanúsított egy 68 éves, fegyvertartási engedéllyel rendelkező férfi.

„A rendőrséghez bejelentés érkezett egy a dévényújfalui (Devínska Nová Ves) Milan Mareček utca egyik lakóházában történt lövöldözésről. A sürgősségi motorizált járőregység (PMJ) azonnal a helyszínre indult, amely az alagsor és a földszint közötti lépcsőn egy férfi mozdulatlan, életjeleket nem mutató testére lelt, illetve egy további férfira, aki rövidcsövű lőfegyverrel volt felszerelkezve” – közölte Lucia Mihalíková pozsonyi rendőrszóvivő.

A rendőrség azonnal a fegyver letételére szólította fel a férfit. A férfi először nem reagált, ám végül a rendőrök ismételt felszólítására letette a fegyvert. A rendőrök ezt követően megbilincselték.

Hírdetés

A gyanúsított őrizetbe vételét követően azonnal mentőt hívtak. A 75 éves pozsonyi férfi azonban a helyszínen életét vesztette, s a kiérkezett orvos az elsősegélynyújtást követően megállapította a halál beálltát – tette hozzá Mihalíková.

A szintén pozsonyi gyanúsítottat bevitték a rendőrőrsre. A nyomozótiszt különösen súlyos gyilkosság elkövetésének gyanújával eljárást indított az ügyben.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »