Újabb felkavaró videók kerültek elő az annamajori gyerekbandáról

Újabb felkavaró videók kerültek elő az annamajori gyerekbandáról

A Markíza eddig nem látott felvételek birtokába jutott, amelyen az annamajori (Miloslavov) gyerekbanda több másik kiskorút is bántalmazott.

A Markíza szerint a 11 éves kislány ügye nem az egyetlen. A szemtanúk több esetről is beszámoltak, a gyerekek szerint a banda alkoholt és drogokat fogyasztott.

Hírdetés

A tinik egy 15 éves lányt is megtámadtak, akit többször pofon vágtak. „Megigazítom az arcodat, és normálisan fogsz kinézni” – mondta a támadó az áldozatnak az egyik videón közvetlenül azután, hogy megpofozta. Az anya a történtek miatt felhívta a rendőrséget, de állítólag azt mondták neki, hogy amíg nem ölnek meg egy gyereket, addig nem tudnak mit kezdeni velük.

A Markíza riportjában megszólaló fiatalok elmondták, hogy a banda a bántalmazásokról és zaklatásokról készült videókat feltöltötte a közösségi médiára. A rendőrség azonban tagadja, hogy tudott volna a létezésükről. „Nem regisztráltunk feljelentéseket a település lakóitól, amelyek a gyerekbandához kötődnének” – közölte a televízióval Michal Szeiff rendőrségi szóvivő.

(br, tvnoviny.sk)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »