Újabb emberölést ismert be

Újabb emberölést ismert be

Újabb emberölést ismert be

A Bács-Kiskun megyei rendőrök bebizonyították, hogy a már előzetes letartóztatásban lévő férfi egy kiskunhalasi női ismerősét is megölte.

Hírdetés

Amint arról korábban beszámoltunk, 2011 szeptemberében kiskunhalasi tanyáján előzetes szóváltást követően S. Mihály bántalmazta férfi ismerősét, aki belehalt sérüléseibe. A gyanúsítottat 2016. június 29-én őrizetbe vették a rendőrök és a nyomozási bíró egy nappal később elrendelte előzetes letartóztatását.

Kiskunhalason, a Rekettye pusztában 2012. május 20-án, az egyik dűlőút mellett egy női holtestet találtak. Az akkori szakvélemény arra utalt, hogy a nő közlekedési baleset áldozata lett, ezért a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatott nyomozást.

S. Mihály elfogását követően a Bács-Kiskun megyei nyomozók megvizsgálták a 2012 májusában történt halálesetet, mivel az nem messze a gyanúsított lakhelyétől történt.

A nyomozás kiderítette, hogy S. Mihály 2012. május 19-én, 23 óra 30 perc körül a dűlőút melletti erdőben várta az asszonyt. Kezeire kesztyűt, cipőjére ruhadarabokat húzott és a magával vitt kalapácsot is ruhával burkolta be. A férfi váratlanul odament a kerékpárját toló nőhöz és – több alkalommal – kalapácsával fejbe vágta, emiatt az 55 éves helyi sértett összeeset és meghalt. Ezt követően a gyanúsított a holttestet az út szélére húzta. A férfi kihallgatásán az újabb emberölést is beismerte.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldik meg.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »