Újabb elmélet: Az ország legnépszerűbb terroristája

Újabb elmélet: Az ország legnépszerűbb terroristája

A hírrel kapcsolatos hozzászólások alapján, a hajnali CIB fiók ellen elkövetett pokolgépes merénylet Magyarország legnépszerűbb terrorcselekményeként vonulhat a köztudatba.

Ehhez hozzájárul, hogy a robbantásnak nem volt sérültje, illetve, hogy a gyomorráknál is népszerűtlenebb bankszektor egyik képviselőjét választotta célpontnak az elkövető.

A robbantás időzítéséből, és a közelben hajléktalankodók figyelmeztetéséből kiderül, hogy a bankrobbantó nem akart vért. Egy ilyen jellegű cselekménynél azonban ez csak a szerencse kérdése.

Hírdetés

Valahol azt olvastam, hogy ez már várható volt

Az ugyan még nem derült ki, hogy valóban egy devizahiteles, esetleg a bankok által valós, vagy vélt sérelmet elszenvedő ügyfél robbantott, de könnyen elképzelhető. Persze egyéb elméletek is napvilágot láttak már, de ebbe most nem mennék bele.

Valóban csak idő kérdése volt, hogy valaki, akinek már nincs vesztenivalója, végső kétségbeesésében ne öngyilkosságot kövessen el, hanem erőszakkal próbáljon igazságot szolgáltatni – minden mindegy alapon.

A devizahiteleknek köszönhetően nagyon sokan kerültek kétségbeejtő helyzetbe. A szélsőséges körülmények szélsőséges jelenségeket produkálnak, és szélsőséges reakciókat váltanak ki az emberekből.


Forrás:birkakvagytok.hu
Tovább a cikkre »